[第三季][RPG][冒險]亞特蘭蒂斯戰記

999 回覆
77 Like 3 Dislike
Big things has a small beginning
好睇
真子當遊記睇幾好,暫時境內推劇情,境外遊山玩水。這種安排又襯托到境內要攻略,要成果。境外是未知的世界,要冒險,要探索。

第二季蒼蒹係用′亞特蘭蒂斯結晶′去細服,即係現在月神武士用的水晶,還是兩件不同的道具?

境內發展和AI勢力領地如何取得平衡?大洞個設計恐怕都要靠AI開發再提供魔石給玩家,如果玩家勢力於境內極端地全力發展,會否抹殺了從AI可得的資源,還是有另外的途徑入手?
出多d真子呢條線 好好睇
真子當遊記睇幾好,暫時境內推劇情,境外遊山玩水。這種安排又襯托到境內要攻略,要成果。境外是未知的世界,要冒險,要探索。

第二季蒼蒹係用′亞特蘭蒂斯結晶′去細服,即係現在月神武士用的水晶,還是兩件不同的道具?

境內發展和AI勢力領地如何取得平衡?大洞個設計恐怕都要靠AI開發再提供魔石給玩家,如果玩家勢力於境內極端地全力發展,會否抹殺了從AI可得的資源,還是有另外的途徑入手?

你睇埋境內既結局就知
M底可唔可以講下AI的信仰,王女信太陽神,但見到里奧架坦克又覺得是′高神′的兵器,亞特蘭蒂斯的神都分層次的?
Big things has a small beginning

有冇得加字

有冇得加字

加更

有冇得加字

加更

普羅米修斯對白

有冇得加字

加更

普羅米修斯對白

唔理 加返2更先

有冇得加字

加更

普羅米修斯對白

儲左咁耐文一野睇哂 留個靚名

「紅血球呈雙凹圓餅形,增加表面面積以提高換氧速度。假若一氧化碳含量變
高則會變成粉紅色,二氧化———」真子縮在馬車角背誦筆記。

有得加更?
我想問一問
死左要條屍先復活到
咁如果條屍比人破壞左 or 死果時斷手斷腳點計
我想問一問
死左要條屍先復活到

我都有諗過,計最大果件
我想問一問
死左要條屍先復活到

我都有諗過,計最大果件

得番條撚就真係玉莖重生
我想問一問
死左要條屍先復活到

我都有諗過,計最大果件

咁如果條友火化左條屍點算
我想問一問
死左要條屍先復活到

我都有諗過,計最大果件

咁如果條友火化左條屍點算

其實一開始卡斯特拎到條屍係打算燒左佢,但係咁樣生命冊既作用太細,好似火法殺既人一定唔可以復活,太屈機.所以設定唔可以毀屍

但將燒屍既設定變左做一個神器出埸
是味一齊玩,到時大家改返自己投過嘅角色名啦

唔想用女角名喎
原來有人留意ashes of creation
之前其他post講起冇人提

呢到成個 post 啲毒毒都知
雷克斯去咗邊?
雷克斯去咗邊?

Quit左game
雷克斯去咗邊?

好多角都未出返嚟,遲下先出
雷克斯去咗邊?

俾老母發現飛機杯
https://lihkg.com/thread/384696/page/8?ref=ios

啱啱睇到哩個post 即刻諗起樓主
雷克斯去咗邊?

俾老母發現飛機杯
https://lihkg.com/thread/384696/page/8?ref=ios

啱啱睇到哩個post 即刻諗起樓主

屌我都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞