[第三季][RPG][冒險]亞特蘭蒂斯戰記

999 回覆
77 Like 3 Dislike
見到乞兒仔釣魚釣到霸氣外露,一出手就連好敏捷的刺客都避唔到,火良野出去境外走一轉好過慢慢玩木刀
見到乞兒仔釣魚釣到霸氣外露,一出手就連好敏捷的刺客都避唔到,火良野出去境外走一轉好過慢慢玩木刀

釣魚用魚杆

射熊用獵槍

殺人用大刀

釣魚用魚竿

射熊用獵槍

殺人用大刀

釣魚用魚竿

射熊用獵槍

殺人用大刀

又要罰字數喇
老師
今篇我好滿意
今篇我好滿意

潛台詞係你比人點左出去釣魚
連女都冇得屌wo
卡斯特係 非亞洲組俄仔 的情報員?
所以佢搵到走私路,一早進入亞洲組的境內之地?
追左成幾日先完一季 幾時先到LIVE
今篇我好滿意

潛台詞係你比人點左出去釣魚
連女都冇得屌wo

識左條女,去到新世界,冇左聖光都食唔到,反而幫條女去釣魚煮野俾人食,升左格咪又係做兵的工作。

做魔王攻打別服時應該唔會打同一大組的細服。

會唔會係俄羅斯 白俄羅斯 烏克蘭 哈薩克等等用俄文既國家
追左成幾日先完一季 幾時先到LIVE

慢慢啦~你點都會快過我
越近開學越忙,但係靈感越多 尋日唔瞓都出一篇
乞衣仔對上一次型係幾時
乞衣仔對上一次型係幾時

有咩?
越近開學越忙,但係靈感越多 尋日唔瞓都出一篇

出得一篇都好意思打飛機

以前兩點一更 四點一更
依家咩都變晒
乞衣仔對上一次型係幾時

有型過咩
世界觀越黎越大
乞衣仔對上一次型係幾時

有型過咩

我答你 係冇呀
乞衣仔對上一次型係幾時

有型過咩

我答你 係冇呀

我以為乞衣仔會俾米諾娃一槍爆頭
btw乞衣仔係咪每次打人都要打飛機咁chok先
乞衣仔對上一次型係幾時

有型過咩

我答你 係冇呀

親生仔又返緊嚟
Your days are numbered.
乞衣仔岀翻嚟啦
乞衣仔對上一次型係幾時

有型過咩

我答你 係冇呀

親生仔又返緊嚟
Your days are numbered.

每完一季都死一個大男角

乞衣仔睇黎要祭旗了
丫~你地成日啫住我話男女唔平等,明明暫最好打同時型仔果個就係男角克蘇魯

雖然死左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞