[第三季][RPG][冒險]亞特蘭蒂斯戰記

999 回覆
77 Like 3 Dislike
今日開爐,晏啲有文
神奇女俠
不過每次睇d npc有血有肉有思想就覺得好神奇
雖然話神神子都係npc 但感覺佢明明係特例
但而家好似每個npc都好似神神子咁
毒撚又柒
係都唔比里奧型到最後
係都唔比里奧型到最後

男角 你懂的
係都唔比里奧型到最後

男角 你懂的

神奇女俠
係都唔比里奧型到最後

男角 你懂的

神奇女俠

早晨~咁多位
我想要早文多過早晨
皇女好撚屈
係都唔比里奧型到最後

男角 你懂的

神奇女俠

早晨~咁多位

皇女好撚屈

其實就好似俄服魔女咁
我覺得佢仲會屈d
神奇女俠

神神子特別在有超載
神奇女俠

神神子特別在有超載

Ai唔洗劇本
神奇女俠

神神子特別在有超載

Ai唔洗劇本

都好神奇
諗下npc都可以攻略副本就覺得好奇妙
我都想投多個
幫里奧加個毒撚同伴
角色名:秋霜
職業:工程師
經歷同背景:
知道左工程師有得整坦克之後馬上諗住睇下整唔整到軍用車加裝機槍做到快速打擊效果,之後識到里奧,同佢分享工程師經驗,依加同佢一齊睇下整唔整到軍用車加裝機槍。

ps:死左都無所謂,出到場就得

唔好同我對孖仔爭里奧!
我都想投多個
幫里奧加個毒撚同伴
角色名:秋霜
職業:工程師
經歷同背景:
知道左工程師有得整坦克之後馬上諗住睇下整唔整到軍用車加裝機槍做到快速打擊效果,之後識到里奧,同佢分享工程師經驗,依加同佢一齊睇下整唔整到軍用車加裝機槍。

ps:死左都無所謂,出到場就得

唔好同我對孖仔爭里奧!

M底已經唔記得對孖仔了
強國抗日劇咁手撕坦克
神奇女俠

神神子特別在有超載

Ai唔洗劇本

諗起你之前講嗰隻
Ashes of Creation
神奇女俠

神神子特別在有超載

Ai唔洗劇本

諗起你之前講嗰隻

幾時有得玩
神奇女俠

神神子特別在有超載

Ai唔洗劇本

諗起你之前講嗰隻

幾時有得玩

公會叫咩名好
神奇女俠

神神子特別在有超載

Ai唔洗劇本

諗起你之前講嗰隻

幾時有得玩

公會叫咩名好

銀色龍紋
其他人將佢果part拖到今日做,workload好似雪球咁越叫滾越大,最後要我接波
其他人將佢果part拖到今日做,workload好似雪球咁越叫滾越大,最後要我接波

咁撚賤
有冇屌撚柒班仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞