[NBA][班馬好低效 chet好高效] 23-24 斑馬刺圍爐專區 6

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
竟然出馬拉唔出麥兜準備trade
還我把佬!
本身實力都有差距,加上尋日打到殘哂、特別係DV 同櫻木Q4 已經明顯攰
炒就緊 希望都有啲靚波睇
之後rodeo trip又要連敗 嘻
堅係冇得打 輸少當贏
3老退休之後年年rodeo trip都係連敗㗎啦
真係唔想再見到malaki同院長 防守已經無 進攻wide open又無 兩個完全負作用

把佬係咪因為two-way contract所以有場數限制 如果係希望盡快轉正 我情願見到wesley同佢係second team 無進攻起碼有防守
打交
院長係咩料 真係一續就即跌watt
佢m底 上季都係畀mpj叉頸之後先有貨賣 期待嚟緊打湧嗰陣dirty green打醒佢
其實係咪已經傷到壞咗?而家真係得返靚仔呢一點係優點
我老婆唔睇波行過𥅈到都話:嘩咁靚仔嘅
因為真係好靚仔
想問戰績最差果3隊中首抽機會均等?
狀元一樣14%
4隊搶3個位
今年嗰d咁撚廢
你話搶cooper flagg 就話啫
如果今年有頭3可以諗下trade down 簽topic 同埋換25年籤博flagg
理論上 爛開果幾隊唔會因為係小年就今年唔擺爛變強 一開左個頭 唔理大年定小年 都會一直擺 直到齊腳先win now

以擺爛角度睇 我地 勝40 負8 仲贏緊黃蜂一個馬鼻 排第三
係勝40 負10
追左po 好耐,我都想知
曾經有啲傻閪爆閘笑wemby同sochan被我屌番轉頭
諗唔到仲有咩人咁得閒逐個po撳負皮
除咗時間唔值錢嘅人
According to a report from Michael Scotto of HoopsHype, the Spurs have shown interest in Tyus Jones (brother of Tre Jones).

"Washington would covet a future first round pick to consider parting with Jones."

聖安東尼奧抬價隊番嚟喇
又係lequipe的高質報道,強烈建議大家睇
https://www.lequipe.fr/Basket/Article/Gregg-popovich-san-antonio-on-ne-peut-pas-sauter-les-etapes/1446940

波波的大意如下:
波波:“我們不能跳過這些步驟”

聖安東尼奧馬刺隊教練格雷格·波波維奇描述了球隊的長期戰略,並回應了那些希望看到球隊立即贏得一切的批評者。

1) Joker用8年時間奪冠,建立爭冠隊需要時間。

2) OKC的GM Sam Presti 做得好好,用咗好多年時間儲draft picks先去到今時今日的成績。我們做緊一模一樣的事情,也同樣地有耐性。

3) 我地砌緊隊爭冠隊,有人留低,亦有人會走。我地唔會急於求成。

4) 保持 cap space 彈性,當爭冠隊開始成型,到時就加入 free agents 就變得重要。今季買入老將球員並不會令馬刺取得冠軍,只會浪費金錢和時間,也阻礙其他球員發展。

有時間嘅話會整個中文翻譯俾大家睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞