[NBA][班馬好低效 chet好高效] 23-24 斑馬刺圍爐專區 6

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
今日院長係受犯規問題先收局冇用
今日馬刺連osman 都無,除左Graham, 個陣真係好後生
速龍今日個陣殘到咁
tre防守根底不嬲好 打ncaa嗰陣攞過分區最佳防守球員 係打老正放大哂佢身型劣勢姐
神根好似大傷 斑馬會唔會少個剋星
睇左條片好恐怖,我諗下季先出得返,希望無後遺症啦,始終都唔想球員有d 咩大傷影響生涯。
呢類地板流仲有沙包油雞 神根已經係最弱果個
佢都算唔體能 就算大傷得返一隻腳 都有保底 不能對火箭黎講 佢絕對係基石球員,希望佢唔好有事
班馬唔夠肌肉姐 增肌後大把機會報仇 希望神根keep到
比我係GM賭Sheppard 好過,呢個真係幾好波

同埋其實射波好睇天份
有點意外🫢

隨隊記者Paul Garcia報導,馬刺與Dominick Barlow的新合約僅延續到今年球季結束,並未像去年Charles Bassey合約轉正時直接簽下多年合約。

馬刺今年夏天仍可提供資格報價使他成為受限制自由球員,保留匹配其他球隊報價的權利。

屌你wright蛇!
我都會揀Sheppard 1號位防守無咁好絕對唔難掩飾 由其有Wemby既情況下
Topic之前所屬聯賽太低級 宜家轉左隊都要睇下打成點 仲要早排傷過黎
如果係頭3 Pick 我會Perfer揀側翼先
感覺佢地上限高D 法國佬同Williams
其實3個話可揀既一號位都有明顯缺點 3個都可揀
但大前提係拎到速龍Pick
就算真係狀元簽都一定唔會狀元簽直揀
真係咁鍾意佢都會Trade Down
唔係Wright可以即躝
第三節又自爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞