[NBA][班馬好低效 chet好高效] 23-24 斑馬刺圍爐專區 6

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
龍5反而唔係排最先我覺得
防左4號位其都唔係一定唔郁既人黎
因為依家龍5號位係最無未來性,poeltl個時間線最對唔到成隊,1號位就睇龍到底真係當隻barnes係point foward咁用先睇有無需求。
仲lead緊
做咩wemby 唔上去pick
Osman 係咁揚手叫佢上去
睇落wemby 見對邊內線唔高想自己打底位打,osman想打p&R
Zion 撞極都有foul
好難搞
係 但佢孭個位 一拎波就實俾人夾
得sochan頂到,其他比人撞到on9仔咁
正常key point係吹鬆d,係斑馬補籃甩手都無計
long 3
最尾戰術有啲差
咁樣pick 短手射球遠程3分就算
仲要佢今季練大隻左,依家馬刺係佢比較夠噸位頂到d 大舊佬
真係未見過主場無雞到咁
今年都係咁
又話有未來第一人 隊波少雞到咁
Trade左呀Jones佢啦尾2個球自己上做乜
我睇應該係分比左邊jones,再斑馬pick完cut入傳入去easy 2,但jones撞跌咗傳唔到左邊
好可惜 太多point off turnover
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞