[NBA][班馬好低效 chet好高效] 23-24 斑馬刺圍爐專區 6

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
Murray 都1個假首輪 + 2個首輪 +1個互換

DDR 得一個首 兩個次真係講唔通
因為公牛有cap 祼簽ddr
但馬刺幫佢做snt 等佢可以再簽大波同caruso
而且當時公牛有offer 芬蘭司機 馬刺拒絕左
其實ddr 呢單已經係少數做得好既交易
Wright 根本就係中下水平GM
講真我真係麻麻地佢
而且ddr交易中收黎既Thaddeus Young 季中再轉賣變成2022速龍首輪
最終選左馬拉雞
咁講啦 聯盟中GM 佢整體有中上水平
係交易做trade 方面差D
30隊nba 中GM wright蛇大約排10,11左右
馬刺傳統係少做大trade
而且非常抗拒同西岸球隊做trade
你當做trade嘅可能對象少咗一半咁滯
就算Wright冇乜料 邊個做GM都唔好期望太多
賣人情嗰個係ddr 唔係ddr肯玩snt我哋連渣都冇
ddr真係好值得尊敬 又肯身傳言教班細 又任勞任怨打到上pf都肯 最後仲肯送暖玩snt畀我哋有啲揸拿
原來係咁

不過佢就係因為肯任勞任怨 真係馬刺得到進化 當年睇佢係龍打到樽頸 仲以後真係得咁多 上季係公牛明明大爆發 但都係打唔上去
你估火箭幕後唔知隊波未有真核咩
前三年自己簽係手嗰陣 tank得幾狼死大家有眼見
如果等得過佢哋實等

只係佢哋冇理由今季繼續tank去賭保住自己支簽
就算戰績包艇都有差唔多一半機會做傻仔
所以焗住請Udoka用cap開約搵veteran組隊衝戰績
之後就靠籃網啲簽博中獎
我超好奇今年馬刺會補5號位定1號位
速龍簽好關鍵 始終今年頭三Pick暫時睇都唔會係1號位 有就九成都唔揀1號位先
nikola topic
唔同Mock 個預測上落好大
有D排佢去到6-7 有D就頭3
為左支7號籤 今日一定要贏呀
咁後生就已經頂唔住 潺仔強黎
8 0 0 0 0 今日真係差左D
防守都俾人狂爆內線
呢排斑馬真係好似好攰咁 好似唔想郁
暫時成隊3分得29.4% 對面52.9% 哭撚左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞