[NBA][班馬好低效 chet好高效] 23-24 斑馬刺圍爐專區 6

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
交易雙方的薪金出入要接近(about +/- 125%) 好似係冇cap情況
有cap就唔需要雙方平衡 但是雙邊都要出野就係 當然我都係鳩吹
KJ+馬拉雞+graham點都要食個graham不過覺得唔會換 唔趕時間慢慢養好過
介紹斑馬個下佢指住馬刺logo
wemby
佢2個今日都超錫身,Sochan 應該汗都無點出🫢

對鞋襯哂色
難聽d講,新秀賽真係比大家出黎玩下咁邊個認真,除非本身有牙齒印/當年tim hardaway對waiter 或者KI對knight咁先好睇
剛剛賽後訪問Sochan, 佢話佢連聽日斑馬個挑戰賽都唔睇,佢要返屋企休息。講真,之前馬刺果串主場比賽佢地好多個都打到殘殘地,跟住完左明星賽果10幾日場場硬仗。雖然馬刺唔坦都唔會夠打,但對佢地黎講,始終正式比賽先係主菜。尤其Sochan 係今年唯一一個正選球員打足哂咁多場,應該本身都真係攰到顛
年年牛仔節之旅都勁辛苦
都要睇簽運同暴龍讓唔讓支簽出黎 肯讓重建期我覺得會縮短好多
速龍食呢枝就要驚25年個枝 25年頭6好似吸引好多
唔知會唔會其中一個因素
可能龍 ‘’我全部都要‘’ 食到比支次輪馬刺算
https://youtu.be/peFPD9Mll94?si=7YPRIsmiCSxmgyhy

講開次輪 Sidy Cissoko希望佢練得起啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞