[NBA][班馬好低效 chet好高效] 23-24 斑馬刺圍爐專區 6

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
聖城馬刺🏆🏆🏆🏆🏆

Greg Pop

Victor Wembanyama 斑馬 乖孫

Devin Vassell 短手 手感仔

Keldon KJ/Big Body

Sochan 蘇B/蘇陳/武狀元/櫻木

Branham 碧咸 馬拉仔

Wesley 衛斯理

-----------------------------------------
馬刺成員
Pop
Tre Jones/ Blake Wesley/ Devonte' Graham
Devin Vassell/Malaki Branham
Keldon Johnson / Julian Champagnie(香檳)/ Cedi Osman/ Sidy Cissoko (牛角bell)
Victor Wembanyama/ Jeremy Sochan/ McDermott(麥兜)
Zach Collins/Charles Bassey(巴士/唔屌得)/ Sandro Mamukelashvili

2-way
Barlow/David Duke Jr./Mamadi Diakite(麻麻地)
-----------------------------------------
垃圾刺圍爐po守則 :
1.魚腩最忌有自信
2.垃圾係唔屌唔得嘅,垃圾無一個讚得
3.永遠唔好存有贏波希望去睇垃圾廁既波
4.平安鐘是必須
5.倒水只會遲到不會缺席
6.三分射手們骰仔中六先入呢隊閪波冇射手
7.廢過Tank隊,輸30分係基本
8.斑馬=busted
9. 馬拉仔係新笑煮

唔準屌老母
開PO專用 https://bit.ly/3uj0XZh
lm
pistons > OKC
spurs > timberwolves

Spurs vs Pistons = Finals
聽日對決游池哥 希望力保不失
前日好多雷霆fans沖入馬刺版講多謝

今日就輸左比活塞

不過聽日雷vs灰 應該好睇 有時間我都睇下先
我刺世一
輪到快艇講多謝
仲差2場 未咁快住
睇黎3連勝入手
Wesley今日好醒神出兩分鐘已經5分1助兩偷波1block
dunk完即刻跑返轉頭block人
建議睇返守則第三條
大家唔好咁飛打哂飛機先 切記有自信
大家唔好咁飛打哂飛機先 切忌有自信
馬拉雞
唔係馬刺打得好 係巫師仲過份
Poole
McDermott 馬拉雞 graham zach out換得走嘅話
麥兜應該都有人要
其他真係唔好發夢
院長長遠打返後備其實都可以
唔係話唔輸得,但係唔好打得咁難睇得唔得
第4節唔知仲以為係特登輸
Spurs lose
https://www.facebook.com/share/p/YfChgakcQyUKZc1R/?mibextid=WC7FNe

真的哪來自信可以迎來三連勝啊
根本是雙手把勝利奉上給巫師
末節根本放投讓人爽爽追分
第四節31:20不要說手感不好啦防守也沒在做
雖然一直保有領先但也不能打來隨便啊
默默被追上還不自知等到發現就又來不及了
球給斑馬不能拯救你球隊整季啊
真以為菜鳥狀元就是關頭的救世主嗎
彼此配合加成提升不是才是重點嗎
而且斑馬跟DV更是一起怒拿9次失誤!9次啊!
兩隊還是跟上一場一樣比賽看來枯燥乏味
遇到巫師兩隊就一起防守崩潰
就看誰手風順就能拿下順利
但沒發現巫師可是整場緊咬著不放喔
上一場令人稱讚的防守今天完全消失
才讓最後2分鐘簡單幾波攻勢就被要回領先
最後46秒落後三分KJ控球又腦衝入籃下
被夾擊回傳回場違例球權又送回...浪費14秒
大佬最近才稱讚你有個老大哥樣子你又腦衝了
算了全隊問題都一堆講誰都不公平
自己領先15分到倒輸5分也是自找
但輕視別人就是對自己的不尊重
輸球是應該的
-
但Wesely 跟 Barlow 表現很棒!
主場裁判哨音跟垃圾一樣!
原來此po很搶口
係唔係特登輸只有在場嘅球員教練先知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞