[NBA][班馬好低效 chet好高效] 23-24 斑馬刺圍爐專區 6

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
有球禁區邊被人拍走粒波,攰到回防跑都無
上半場唔止輸3分輸籃板
連近框嘅2分都唔入
無啦 又送一場
Rodeo Trip唔好諗太多
打埋速龍 就返西岸打勁野
成隊波冇咩精神活力
用McD的薪水換Morris的薪水,馬刺隊的薪資上限將超出440萬美元。如果Morris被裁掉,我們將擁有一個空缺名額,並且仍然可以使用價值 770 萬美元的中產合約MLE,馬刺隊可以透過130萬美元的傷病特例DPE增加另一個名單位置。
所以可以標準合約簽下Barlow,然後用DPE簽下Killian Hayes(或其他人)
yes , 完全無進攻 成隊命中率低到on9
馬拉雞升級做Hayes好似有得諗
以波波之前訪問睇法,似想組一套隊都有控傳能力既馬刺,基本要求係要有球場空間同走位意識,hayes 係個籃球智慧太差先比人waive ,我估應該唔會簽掛
你確定係升級?
咁樣真係有排練 唔怪得禿頭哥話要3年
隨隊記者Paul Garcia報導,交易截止日前被交易到馬刺的Marcus Morris連續第二場比賽列入缺賽名單,理由是未隨隊。

Morris近日在社交媒體上表示「已經準備好為新球隊做出貢獻」,不過根據季後賽出賽規定,Morris必須在3/1前與馬刺達成買斷協議才能獲得季後賽出賽資格。

Source:
https://x.com/thedunkcentral/status/1756392165301764188
拖到3/1之後先裁 還返當年既債
垃圾刺咁左膠肯定唔會
開波8-0
唔會咁膠掛 應贏唔贏 應輸唔輸?
比人打返10-0
Wemby 已經3blk
反正今日都無贏球壓力 比佢休息下仲好啦
斑馬打下表現都好 反正院長會幫佢扣番啲分
Wesley 都幾夠疆
Wesley打得幾好
今日成隊癲咗定速龍唔想贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞