[NBA][班馬好低效 chet好高效] 23-24 斑馬刺圍爐專區 6

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
都未打完
你何時產生了垃圾刺贏波的幻覺?
未打完就貼有d過分
佢得兩季約 唔似會長留
現階段既Sochan食之無味 棄之可惜
睇佢開發到幾多進攻 佢宜家防守都係5場好3-2場

除左DV 其他有價可棄

今場斑馬已經唔駛再出
Wemby休息 唔洗睇
Tre jones留既話個定位係後備,正選好明顯會係尾來draft既後衛,除非BW進步速度好誇張,唔係TJ控制球隊節奏能力打後備係一定留
咁睇馬刺願意為佢出幾錢留 太貴我覺得未必留
一啲都唔過分 今場完了
TJ 雖然投射唔穩,不過控場係幫到魚腩刺,之後打替補pg 係ok
之後睇下pick到邊個後衛
Sochan 同 KJ完全相反,sochan有size有傳波有防守但無控球,射波同單打。KJ無size無防守無傳波,但有控球能力,單打同射波。
TJ而家角色係陪班馬練波 日後應該係做後備控場 應該點都有位留比佢
快D 3/2 轉正把佬
刺D人大部分都有明顯缺陷 而又好似解決唔到
突破唔到去下一個階段咁
斑馬學習速度快 顯得佢地好慢 有一日有機愈走愈遠
唔急既 玩殘個柒頭先 下年又大一歲
都幾肯定 3/2先裁一定冇隊收佢
佢呢個年紀一冇跟隊操半年 暑假邊有隊簽
隨時收山
芬蘭司機都係要去雀屎先出頭 係第六季先成才
如果用10M一年價格左右簽佢做後備有D 貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞