[NBA][班馬好低效 chet好高效] 23-24 斑馬刺圍爐專區 6

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
Mamu進攻真係point forward 又有射程
有啲以前Diaw嗰種感覺
係防守冇得搞
前排有條刺練波片 宜家嘅Diaw都輕鬆過佢
的確佢係會有隊想要 但貧攻既刺 再擺現階段既佢
只要短手斑馬分開出 又是但一個食屎 就係倒水既開始
佢現階段既無球 其實以前既KBD 都做到 但未去到係隊中不可或缺一員 不過再睇落去啦
刺揀咩位都好影響佢最後留唔留低 佢宜家接近只能打4號位
下場就無
10M留到其實當贏,依家正選價個個都20M好在DV同KJ份約都係20M左右,院長份約其實用上年表演我覺得都算平,係無諗過佢個態跌到咁

承認自己技不如人,係垃圾是正常不過嘅事
搵幾場唔倒水都偷笑,仲奢望反杯十幾廿分
速龍又贏

Busted
上次21年俾速龍喺呢個位神抽4th pick拎Barnes
有預感又會拎first pick
基本上今屆超小年Top 10 實力都勁接近 不過有首抽最好啦
首抽有權幫人揀屈多D野返黎
大年同小年都係根據參選新秀平均潛力同完成度去睇 當然唔代表小年就全部都廢 都要睇球隊養成同自身好多因素 但佢地都大約有個標準去分大小年
我都認同之前有巴打講 現時重建選角都係基於斑馬去做 好彩就2支籤都中係馬刺要既S級人選 否則2支籤全炒就爛埋2025 不過2025應該全城擺爛 想爛贏都唔易
馬刺班蛋散完全無打算傳比班馬 班人明唔明如果你配合唔琴班馬 未來兩年你唔會再留得到係馬刺 實力咁差可能連nba都留唔到

61人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞