[NBA][班馬好低效 chet好高效] 23-24 斑馬刺圍爐專區 6

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
你係速龍見到淨係差一名 你話佢會唔會坦落去
拓荒者/馬刺/黃蜂 /巫師 /活塞
基本上1-5已經係由以上包辦

唯一要睇係灰熊定速龍拎第六 因為灰熊無左Ja Morant基本上今季已經gg 應該都唔會沖季後
我諗再睇最後十零廿場 龍同第十差幾遠 如果好似宜家咁爭4場未必坦 仲要睇下尾6又爭幾遠
暫時應該唔會坦住 睇下D人傷完出番黎贏唔贏到先
火箭打打下都跌左落黎,而家西區po 位真係爭崩頭
人哋想衝playin㗎
咁黎緊應該要用盡全力去打籃網
Jalen Green問題係火箭自己唔會俾頂薪續但其他球隊會出offer搶到時跟不跟都係問題
同屆有神根一定頂薪 佢都有cap壓力
所以火箭提出換大喬 其實係雙贏可惜爛網傻
火箭俾返晒網隊2個首輪+2個互換 網隊可以攞返4年首輪控制權+Jalen Green 呢個價應該最高
上網睇過下 雷霆真係NBA咁多隊入面最好環境
24 25 27 每年有3支首輪 佢地基本齊陣 仲要有咁多首輪 用黎交易補強或者自肥都得

相比之下我刺成手二輪籤 真係差幾皮
wright蛇太保守 喺西岸極蝕章
聽日打籃網 後日打速龍
陰謀論睇聽日一定要贏 後日一定要輸 供龍哥上大學
咁佢哋係夠鐘還Westbrook trade啲首輪簽俾雷霆
冇喇 馬後炮 有魄力嘅話
DDR 大清 Gay 毛巾
呢啲喺20-21嗰季中間trade係有機拎多好多著數
仲可以順勢博下選秀
結果死衝play-in 21年選秀變相冇嘢揀
啲舊人處理又基本上做晒善事

個人覺得球隊重建資產積累嘅最關鍵位就蝕喺呢度
真係慢咗一年
不過Road To Victor成功叫做追返啲進度啦
佢地唔係為左加快 係D Pick俾哂人
唔衝個Pick都係益人又有Cap 先高價搵D人返去組隊波搏打Playoff
你之後揸住鷹隊三年首輪控制權已經好好 雖然呢樣唔太關wright蛇事
咁大條水魚游過黎 唔捉都對唔住自己
原來DDR 得一個首輪 + 兩個次輪 點解得咁少 個首輪仲要係頭10保護
刺出晒名做開順水人情
因為係snt單純係賣人情俾馬刺
賣佢老味 我地欠過公牛咩

要多謝當年公牛佐敦將NBA發揚光大?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞