[NBA][班馬好低效 chet好高效] 23-24 斑馬刺圍爐專區 6

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
依家成隊無一個穩定單打點,第二節牛用lively+補防守死左斑馬,DV不停單打炒曬。對邊就KI無限單打拉返近之後就D77打散曬成隊防守
守仲可以練到Sochan, 攻真係唔知斑馬以外仲可以靠邊個、太飄忽

出左Rising Stars 賽程,Sochan 同斑馬打唔同線,即係要贏左決賽先睇到隊友對碰
速龍戰續已經同灰熊和左爭第六
暴龍同黃蜂嘅首輪全部都係水貨 嚟緊除咗靠自己嘅首輪仲要靠老鷹先可以加速重建 我非常之贊成老鷹賣young 不過絕對唔係馬刺要 賣完老鷹嗰兩張首輪先更加值錢
佢就係想賣羊俾刺收返果三年首輪控制 賣晒雙星唔係既話三年都係幫馬刺坦
鷹依家隊波就係重建過急最佳例子,成隊波見差咩就trade咩返黎但一打就發現原本唔係個回事,重要用曬未來既pick ,成隊波依家到曬頂但都未到冠軍級數。
家陣俾人揸住個春袋嘅係老鷹 俾返啲首輪佢仲要解決薪資包嘅問題 如果可以趁火打劫嘅交易都冇所謂,但係如果開天殺價嘅就叫佢唞唞啦
假設係黎緊暑假trade 馬刺有足夠cap硬食張吹羊約冇咩薪資包問題 但我就唔支持就係
如果係今季轉會窗換我就支持 暑假就不了
夠cap我寧願真係下年換個2輪抽簽LBJ個仔,再簽埋LBJ返黎陪公子練波
吹羊一定贏唔到冠,每隊波都switch打佢
用佢就要犧牲好多嘢 要為佢設計無限換防
咁又唔可以咁講既 curry都拎到 陣容可以搭救
如果全部齊晒應該直接馬刺皇朝
Curry果陣final 都比人攻到仆街,young 我睇死一定守唔到
第三種球員有啲變態 至少係球隊頂級二佬
真係齊條件已經係Kidd CP3呢種級數

定係白仔呢個lv都收貨先
唔洗諗啦 爺爺講明唔想靠交易補強 要靠自己練出黎
馬刺有cap 食應該唔太需要薪資包
而且鷹隊賣雙星就係要坦應該唔太想收人就係留cap食爛約
正面D 睇就係屎忽<>吹羊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞