[NBA][班馬好低效 chet好高效] 23-24 斑馬刺圍爐專區 6

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
手感到
短手
手感完 GG
佢真係超級神經刀 但係次次斑馬低迷就佢發作
班馬發作就佢就低迷 點贏呀
屌你馬拉雞發夢咁
有邊日唔係
Wesley已經完全屌打佢
每次睇馬刺進攻嗰陣都覺得雜亂無章
就算不斷傳球都冇任何空間
一係減重加強返靈活性防守 一係直接落去發展聯盟訓練下啦
有親佢喺度就一定輸 都唔知係專登坦定係點
手感過湧果個
b2b 作客一定差
短手推上3冇size advantage 即係玩鳩佢同球球
Cody William 可以3
Jakobe 可以唔諗
但長遠要諗斑馬最佳位置係咪5
好多外國刺撚都想簽Killian Hayes
講真Wesley有進步既情況下簽個仲大年紀既佢
我就反而唔想 橫掂今季都輸開 試一試Wesley有無開發潛能仲好 Hayes入左NBA 4年都係唔識射波
唔見得去到刺會識

反而速龍D Trade唔似棄Game 期待下佢會上升留仲好
咁刺可以補到1 3甚至5號位係最好
我最近除左睇馬刺 之後就係睇龍
佢對上仲有籃網同老鷹 感覺上要超老鷹有少少難度

另外好期待下年老鷹表現,感覺佢地打極都打唔起 感覺有機會拎到25年中前段籤位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞