[NBA][班馬好低效 chet好高效] 23-24 斑馬刺圍爐專區 6

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
咁老鷹真係無得救了 連坦都無資格
呢類先慘 中下遊 想擺爛又無籤 想沖但同前班段仲有好大距離 仲有好似雙後衛真係無邊隊打得起 當年速龍DDR 年代 , 拓荒者年代 , 現今老鷹都一樣
所以係刺既角度其實係順其自然最好
如果下季打得好 就唔需要又tank多季
反正我地黎緊仲有鷹個pick同互換權

2025首輪:
公牛(首10保護)
老鷹
馬刺
黃蜂(首14保護)

2025次輪 :
馬刺
公牛
鵜鶘

最壞情況都有2+3 = 5支籤
https://www.facebook.com/share/v/oTsKSSDMZHRmyyDp/?mibextid=4rjikB

跑啦 唔好關家姐咁望住我 跑啦~
睇返呢一個月 牙馬進步得最快竟然係傳波
而家籃球一定係側翼+高中鋒優先
臨尾restricted zone下轉向擺明純直覺
咁鷹隊呢幾時都係優先選側翼但冇邊隻成才
YouTube問功課
真 蘇b一路嘅優勢都係突破戰術嘅空間感但其實佢咁打好食隊友 要有好嘅戰術底子先有佢遊走嘅空間 我覺得佢今年咁唔穩定有一部分都因為咁
佢揀親都係D食之無味 棄都唔可惜型
耐D既鷹王 之後John Collins 最新Jelen Johnson
全部都接近同一類型
反而換番黎既Bay 唔係呢類 但又唔是勁
就咁睇如果公牛支籤2024年可以兌現到 其實已經可以正常打落去
黃蜂嗰支你抌咗佢算啦
公牛支籤都危危地 睇下年尾交易市場佢地點操作就知 希望佢地賣唔出班核心
好溫馨
班球員走錯位時,波波喺場邊超勞氣大嗌,果下我勁擔心佢爆血管,佢要小心身體呀,因為佢先係依家馬刺最重要嘅一人。

我覺得可愛事件之後,加埋波波年紀大左,依家佢教班球員心態有唔同,都會見到佢噴球員,但就多左好多寵、好多時馬刺d 練習片好似湊孫咁(雖然事實上年紀差距都係),亦好好彩馬刺d 球員暫時都受教。好多人話波波已經out, 但上季sochan、今季斑馬,佢地rookie 年俾左好多驚喜球迷,依d 好大部分都係波波養得好
馬刺出品口碑咁好 out係邊? 戰術方面單單係呢季睇馬刺對班馬唔同時間唔同狀態同情況調整嘅戰術 聯盟,起碼有一半隊係唔識做 你睇下活塞 黃蜂 班人點養新秀?
我覺得,斑馬黎左,馬刺隊波個關注度高左,亦都多左好多勝利球迷,就算公海或其他page, 都好多人覺得隊波可以打playoff、甚至爭冠軍。但季初成績勁差,跟住好多人話波波已經out,叫Sochan 打PG 係笑話、老懵左 (國內外都有),有d 就叫trade 依個果個。
羅馬非一日建成,好多嘢都要時間去磨合,雷霆都用左咁多枝籤先砌到今日個陣,波波簽5年,好大程度都係想砌靚個陣留俾繼任人,球隊球員明,但偏偏球迷唔明,所以有時睇到依d 言論都好無奈。

btw, 斑馬尋日整親手,聽日作客火箭未必出場。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞