[NBA][班馬好低效 chet好高效] 23-24 斑馬刺圍爐專區 6

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
想追網隻cam johnson
冇為意佢續咗份大約
純粹覺得佢係香檳全方位升級版 好啱用
Cody有佢呀哥既潛力就爽
同期可能仲出色過佢阿哥
wemby拎rotm
chet落埋去rookie team sophomore隨時唔夠打
The Grizzlies are acquiring two 2024 second-round picks and a 2025 second-round pick in the Steven Adams trade with the Rockets, sources tell ESPN

唔係話刺需要Adam 但Wright永遠做唔到呢D Trade
其實C 同 PG位都需要補 如果到時真係拎到首抽 都唔知點簡
幸福的煩惱
小年頭3 pick就夠 點都有中上好貨
希望好似樓上巴打咁講唔係想擺爛重建 否則9成變次輪
其實戰績都唔差,點解要重建姐
可能見現有陣容都沖唔到上去 不如直接重建

其實咁仲好 最怕唔湯唔水 一係就爭冠 一係就擺爛 最怕你係中間

暴龍如果連埋24年 都已經有2個首輪 如果連埋比馬刺果個有3個
希望佢會覺得太多練唔到 提早送一個比馬刺 避免下年唔好彩先比馬刺
二節倒
但龍個陣依家就係差隻內線,真係睇佢賭唔賭中頭3 pick 選今年隻內線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞