PS5 機主討論區 (88)新版PS5 (Slim) 12月20日發售

988 回覆
10 Like 4 Dislike
唔係淨係無現有作品既新作咩
即係戰神/ 蜘蛛俠呢d
係 但隨時有DLC 加埋啲第二方Console獨佔
我咪話“現有第一方IP”囉
如果有新IP出就不在此限
不過我估今年都無自己嘅大作出 主力應該係FF7同Silent hill
EDPK?
Quit左幾年了
驚特價買左刀劍神域好平,成92G諗住無死啦!!一玩落去悶到嘔仲要行路都唔流暢
tales好流暢好正,當年ps2有咩tale好玩?
唔係容量大就係好...d播片都可以好大容量
Ps2 Abyss, destiny , ps3 grace F ,依3隻我最愛,是旦一隻都正過arise,arise 只係系統同畫面新,外國班鬼佬冇玩過舊野咪成日吹奏arise 當日公佈上訂閱tales 嘅官方twitter 成班日本人都係問依幾隻舊作

https://x.com/tales_ch/status/1757965606362710045?s=46&t=vDm0t0SJJ7MtLFvt-lH8jg
Ps2 玩過條
2d橫向戰鬥,打起上黎有街機橫向game爽感
印象好深刻
希望ps 2有remake
做咩仲推舊post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞