PS5 機主討論區 (88)新版PS5 (Slim) 12月20日發售

988 回覆
10 Like 4 Dislike
撞新年會多左人出機+物流鏈少亂+大作嘅話⋯
建議見到就買左先
平時手制燈真係唔會望,望mon邊得閒望制
廢事搵舊post

索尼互動娛樂(SIE)自 12 月 20 日起將不再受理 PlayStation 4 Pro(PS4 Pro)CUH-7100 系列以及 PlayStation VR(PS VR)CUH-ZVR1 系列的維修,理由是「庫存零件耗盡」。
CUH-7100 系列是 PS4 Pro 的改版,2017 年 10 月開始在日本推出,基本規格與功能與前一版沒有變化,僅部分內部零件有所變更。今後 PS4 / PS4 Pro 全系列主機中只剩下 CUH-2200 系列還有提供維修服務。
CUH-ZVR1 系列是 PS VR 的初版,2016 年 10 月推出。目前改版的 CUH-ZVR2 系列還有受理維修。
好彩之前大雞樂之亂
Trade走咗部PS4 Pro 換咗部Xbox Series X
Xbox Game Pass Ultimate 真係物超所值

依家等下Sony 攪減價活動
促銷新版本正常尺寸嘅PS5先至入手
到時玩返之前買落嗰啲PS4 Games
你買碟定數位版
5000萬了
真係慘冇人買
請問有冇抵玩2T SSD介紹?Thanks
想問邊到有ps5 slim賣? 我見網上周圍都缺貨
所有舖頭多到冇人買
玩咗PC版
今日經過見到寫住有3間有
尖沙咀海港城冇記錯嘅話仲有又一城同埋好似銅鑼灣
尋日豐澤訂咗 今朝早7:00倒塌咁早已經call我送到我樓下
7點
琴日收工walk in 藍店任買
原來豐澤冇月曆送😢😢
都話水浸
今個年度要賣2500萬部條數冇變,而且應該會過。

cost down 嘅2000型加快生產量,本身又要追數,自然水浸
on9豐澤買機要迫人食骨
睬佢都有味
要搭隻game?
game/ 配件
咁咪買隻game囉你買完部機都要買game架啦(可以咁諗)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞