PS5 機主討論區 (88)新版PS5 (Slim) 12月20日發售

988 回覆
10 Like 4 Dislike
用緊基本得返3個月係咪要續左基本先升級先可以有得成年都有平
gamepass其實好適合毒撚
平均一日打機時間超過8粒鐘好撚抵屌
其他game有steam買steam
希望Xbox頂住
無競爭Sony 獨大就真係有排我哋受

本身諗住起碼2027/28先會見到軟粉紅集體殉教
勢估唔到咁快就有風吹
就算最後只係宣佈取消自家Day1
嚿回力鏢都夠打甩軟粉紅老母粒陰核
好似佢地不嬲唔care自家Day1
反正索狗點都冇得玩

有三廠day1就夠打J了

傻閪卡蘿皮諾睇到嘅話麻煩覆一覆
我驚你跳樓呀
我見隔離Xbox post都討論緊
不過唔cap圖,費事俾人話引戰

就係見到隻畜牲最先自亂陣腳
信仰一啲都唔堅定
煽惑他人脫教
用甜頭招攬返嚟嘅人本來就毫無信仰可言 當然打機唔使講信仰

情況就好似Disney+咁 以為複製Netflix嘅手段就會成功 結果輸到爆廠 仲搞到自己本來啲電影炒晒 拍埋嘅垃圾電影 個個等上Disney+睇算啦 搵鬼人去戲院睇咩 仲一個二個夾plan
但Netflix而家都搞鳩夾plan嘅人
正常都要 無錢賺開善堂咩
好撚期待下星期巨硬終於收罪大皮,連登仔終於可以宣布勝利
罪大當初係咁阻止M$買AB原來係唔想佢咁快收皮
我得返十幾日都用唔到
請教下可以邊買 咩牌子好?
對玩家就係
但谷唔到機谷唔起gp
就證明係失敗方針
我自己用左依隻3年,日美森都有得賣,full load 都低過50度,未試過會過熱。但特殊形狀只可以係1000型系列用,2000型唔支援。另外呢個blog 主日本人試左好多款,可以參考下

https://jisakuhibi.jp/review/elecgear-el-p5c-ps5-m2-ssd-heatsink
想知依家邊到有ps5現貨買
講緊係walkin就有果d
係咪都係黃金/大型電器店
求其一間藍店買
之於你想R埋折頭 積分果啲
自己格價
公道咁講
明知自己d機賣得唔夠ps多
不如專心做game放上埋ps賺多筆ps player
Ps又可以賺平台費
大家有錢齊齊搵,無pc既ps玩家又玩到Xbox game
何樂而不為?
而家買新版既連碟機, 係咪3780?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞