PS5 機主討論區 (88)新版PS5 (Slim) 12月20日發售

988 回覆
10 Like 4 Dislike
呢條友真係好撚kam
已爆GOTG
好好玩
但為咗要解白金獎杯要打多次
m$ on9左
無雙4無中文版。得日文同英文,可能早期驚無重視中國市場
仲未繼,吹咩,過左三個月了
4-ii 主角用rider kick
暗榮未開發中國市場
又可以食花生
過隔離搞事喎你
買左舊版ps5 等左成年差唔多平左成千蚊
剛買ps5 slim 有冇邊隻耳機打槍game好啲? 我xbox用turtle beach gen 2 700 戴眼鏡玩好耐都好舒服 問店員h9至少三月先有
仲有想問吓 擠lan成日斷時咪要將部機打横放? 我記得以前ps4 pro都係咁打横有lan打直冇lan
你係邊到問?
h9 sony 官網好似做緊優惠
似係你條線或線頭問題大d,我部ps4 pro 打橫放7年未試過斷線
我買個時可能問得唔清楚 可能以為我問緊隻新pulse

宜家諗緊h7 h9 定turtle beach (or有巴打推介) 聽講隻h9 戴耐咗會熱
用緊h7
幾舒服又ok長氣
我以前ps4 pro真係又換線又換router之後係高登睇話打横部機放試試 之後就ok btw頭先reset隻aimesh router關咗2.4 就冇事了 可能干擾太多 (但部xsx就冇事
隔啲風扇音聲ok唔ok 最近過節有細路嚟先諗要唔要h9 個anc (不過聽講廢廢地
隔走d聲唔錯
但係個mic好食直吹既風扇聲
只知道netgear router 唔夾ps , 成日會出問題,另外最好用普通lan 線,扁線扁頭嗰啲線通常奶野
房間用唔到lan (裝修師父冇留暗管 佢直接釘上牆明線又關唔到門) 我係放多隻asus router入房做中繼 再lan去ps5 線全部都cat 6 有防干擾 所以先諗係咪干擾問題
2.4 就算唔係自己屋企隔籬左右都可能用緊,干擾一定多
我成屋都智能電器 一齊搶2.4 我幾個wifi名又差唔多應該setting時連咗個2.4
我得返10日,仲只係比個upgrade 10日既優惠比我
而家ps plus 係升級先有優惠?
係,所以去到最高級係乜柒優惠都冇...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞