PS5 機主討論區 (88)新版PS5 (Slim) 12月20日發售

988 回覆
10 Like 4 Dislike
你揀錯左model number, 你揀左CFI-2018B01, 張圖係CFI-1118A
speedrun你點解到
我最尾果關滾球唔識玩成日飛左落去
成分鐘先過關
夾夾埋埋差分幾鐘先解到
成隻game玩落有種莫名嘅感動
puzzle 果到都好有feel
大朋友都玩到好開心 隻嘢都幾得意
隻game完全做到宣傳得嚟又真心好玩
8關7分鐘以下,每關大慨52秒左右,都係試多幾次就過到。
想問ps5 slim跟機條線係hdmi 2.0定2.1?
諗緊駛唔駛買過條
2.1
呢張係MMPOWER?
多謝上面ching share支銀Chill
但睇完T&C覺得都幾唔friendly
唔想搞多張卡
應該用Red/ MMPOWER算
PS+ 過年前係咪通常會做7折?
https://www.youtube.com/watch?v=DBQ0aKihy3o&ab_channel=PlayStationHK
隻浪人堀起好似幾正,唔知係對馬戰鬼果種玩法定係隻狼果TYPE
上年係,今年我估都係,睇定入市
根據間廠應該係似仁王
如果係對馬就好
我覺得幾似對馬
same
動作game苦手,仁王隻狼果類真係玩唔撚掂
罪大 CES PS part

上個月1億2300萬 active user

用dualsense 去遙控部電動車

同honda搞緊電動車,標準配置係ps5同ds手制
HIFI RUSH嘅PS4/NS/X1版係澳洲已經過左評級
又有傳盜賊之海都會上PS
下一波唔通係打算輿論戰, 風向SONY唔比第1方上XB黎屌柒佢
想問下加下有冇人join ps plus
因為之前公司抽獎抽中左部ps5,之前一直都冇玩ps系列啲game,所以都想玩返。見ps plus有啲game我都想玩,雖然ps plus比人鬧到仆曬街,但結果都係買左
當佢個傅聞係真,巨硬都只係本身商業上需要而做依個決定,佢要盡快擴大成個ecosystem 同gamepass base 。箱用家自從game pass 推出就已經唔再係優先服務對象,而且巨硬自己講過2027係死線,股東落左要求要game pass 用家要達至某個數目,否則可能會game 部門收皮(已經3年不達要求) 至於罪大同老任就更加唔會理箱信徒點諗,亦唔會將自家作品移植去箱度
有game 想玩就join , 洗乜理人點諗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞