PS5 機主討論區 (88)新版PS5 (Slim) 12月20日發售

988 回覆
10 Like 4 Dislike
team ninja好心俾錢upgrade下個engine
感覺唔差,幾有興趣
有啲戰鬥畫面有NIER FEEL
up 到最高就撚到仆街
次次psn優惠,續高級都係原價820
可唔可以高級完咗之後JOIN 基本?
820 真係好貴
睇ps blog 隻stellar blade digital deluxe 日本賣9980円,香港賣628

會直接買一隻日版實體支持非政確女女game
你可以一join 高級之後即停自動更新,完左高級後就可以join 返基本plan
ok thx
本身畫質都唔錯,呢隻game玩過一次知道劇情,無咩誘因重玩。咁都重製
玩鳩現客最仆街

快手玩埋升級library 想玩個幾隻等佢完之後先再諗續唔續

一年七舊都唔係平
主要為pc 順便上埋ps5
依家係唔俾你用特價買1年以上,同埋同級/降級冇平
睇完感想係d衫幾靚
gameplay好似ok 可以一試
即係宜家每次開特價都係只可以用特價買1年?
我20年嗰陣買到25年,真係唔知呢2年改左
應該係舊年加價之後改咗, 我前年black Friday 特價都一口氣買左premium 幾年,7xxx円,400頭港紙一年可以享受full package
如果佢改下故事,有新分支有新劇情都會買黎玩多次既,但如果淨係重製畫面…我駛鬼買佢,呢類game係好玩都只會玩一兩次就算
仲要係講緊你乜plan都冇,如果仲有plan在手就只會有特價將你剩低嘅日子升級,之後續期係正價
買pro手掣
可以自己拆菇
500蚊咁上下價錢subscribe 高級一年都仲接受到
820蚊真係過咗心理關口,雖然game category 係好多驚玩我未玩過
升級down落嚟既game如果個升級會藉過左期都照玩到嗎?
會藉過左期緊係玩唔到
宜家基本plan係唔係唔會再有折
個會籍過期諗住等佢有折先買但係淨係見到升級同高級有折基本plan冇折
問多少少野
用手機remote play無論咩setting 屋企wifi自己數據都有明顯delay
Portal會唔會
如果係咁 你應該都會LAG
同remote play同一原理
點都會有delay , 依個係物理限制
但我又唔知咩問題
屋企PS5插LAN線 NAT2
test出黎都有下載800 上載200左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞