PS5 機主討論區 (88)新版PS5 (Slim) 12月20日發售

988 回覆
10 Like 4 Dislike
係咪有病?
講邊張信用卡買回贈抵D都要比腐皮?
阻住你細舖要人比現金兼食骨?
嗯 睇到了
所以都係唔係平好多
機好少壞
但手制比較易壞 15個月保
其實無需要理 錢係你自己嘅,點負都阻唔到你點使錢 正如我係香港只維持最低生活消費,錢全部係日本洗
多口問下
而家新機型號
仲係舊款手制?
咪正如日日話ps 已死嗰d人咁

我就已經訂好granblue, FF7, 浪人granblue 同FF7 直接係佢地公司官網訂,仲會買多個Digital copy沖day 1 , 全部直接円找數
舊掣已經冇咗好耐 我部初版1000 型disc model 尾水已經係ver 2 手掣
Ver 2 手掣有咩唔同咗?
塊底板設計,內部嘅連接線,同個R2掣就有少少唔同,記得彈弓都好似硬咗少少
都幾肯定係堆黑店無生意走來比腐皮
前兩頁有人講親去日本買抵
或者之前alipay豐澤coupon平
全部都收曬腐皮
行earc?
去setting 較聲音輸出?
電視較直出
對!
返屋企試試
thank you
soindbar駁HDMI3 PS5駁HDMI2
隻浪人竟然同D&D2 同日出,...sony真係

12月頭起福岡買
碌$3300, 計埋外幣5%回贈
實價$3135
請問駁hdmi 2係有原因?

SONY電視通常得兩個Port係有2.1
亦有啲舊機係得其中兩個有HDR
我嗰部係HDMI 2同4
我驚佢到時出啱聲但係冇咗2.1/ HDR姐

另外補充返唔同年份嘅機型Port位功能都有分別
詳細睇返Sony官網/ 說明書
https://www.sony.com.hk/zh/electronics/support/televisions-projectors/articles/00194995
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞