PS5 機主討論區 (88)新版PS5 (Slim) 12月20日發售

988 回覆
10 Like 4 Dislike
有得訂?
呢隻我都有印象我有
睇吓個friend想唔想玩先
唔該晒,巴打
如果有啲動作打怪闖關嗰啲就更好
請問大家,Sony 興唔興新年主機做優惠減價嫁?
新版啱啱出咋喎 你有PS4 Pro就有啲舖有得trade in
大家有冇加SSD?
980 pro with heatsink 平 sn850p 少少,揀邊個好
仲諗緊1T定2T
咁我唔等新年啦,唔該哂

有ps4 pro呀,但岩岩淨係揾到2000fun之前買xbox有trade in優惠,其他好似係就咁回收(大概$800?),如果差唔多依個價就上網買算
我見TKO有藍店做PS4 Pro trade in 你可以睇吓
好,唔該哂你
最近買多條crucial P5 plus 1T 俾部digital 機用,format 時read 5800 MB , 本身有條sn850 2T 俾disc 版用,read 6800 MB , 我用落兩條感覺完全冇分別
無heatsink都得?
Heatsink我另外買,我本身就會DIY 同砌機,自己買合心水heatsink 好過,散熱效能比起廠嗰隻更好 當然唔想煩就買連heatsink版本
原來helldivers 2轉左做第3身射擊game
有冇人知PS5手掣壞咗會漂移?拎去整要幾多錢
想問下PS4 開機著藍燈,但係嗶一聲後自動熄機冇反應,仲有冇得救? 想賣左佢,但係未reset機....
如果我本身係ps+ 高級
下次續變返基本只係冇咗啲遊戲玩,會唔會冇咗cloud service?
籃燈通常係死底板或火牛
Plus 基本已包online match 同cloud save 。
而家有邊啲大鋪買slim唔使食骨
我岩岩係club個app買slim 光碟 $3730
早幾日電器幫citi -$100
壞左就掉買ps5啦
有PS5啦,想放左部PS4突然發覺開唔到來洗機
壞左想整返再賣?
而家ps4值幾多錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞