PS5 機主討論區 (88)新版PS5 (Slim) 12月20日發售

988 回覆
10 Like 4 Dislike
屌,用緊高級,一直所有優惠都唔關事
食屎啦

過往ps+ 續期要點玩?
優惠時期好似只可買高一級?咁買完本身低一級既會自動升埋?

而家未join, 諗緊買升級定高級

而家買左一年,下年新年唔續,等promo係咪都得?
升級好夠
高級呃錢,不過我升級game都無乜玩過
2月中下架 : Tekken 7 , Ace of Combat 7
以前可以俾你買定幾年年費,依家唔得,如果你想keep住依家個grade嘅就只可以等完再重新join(如果plan未完佢只會平價俾你剩返嘅日子升級...)

不過如果冇plan在身嘅join plan唔知有冇得平...
新join 有平,見佢今年個價,好似平過哂之前?
咁就唔知,因為我用緊升線未到期,只有升到高線嘅選擇係有平,不過冇得續期,只係平價將你剩返嘅日數轉做高級...
基本plan 1蚊都唔減,係咁易減少少都好呀
咁就唔知,因為我用緊升未到期,只有升到高嘅選擇係有平,不過冇得續期,只係平價將你剩返嘅日數轉做高級...
我用緊基本唔見升高級有優惠,係咪有bug
尋日買左新款色嘅ps5 slim 機殼
同你一樣見唔到
你咪有折
樓上位巴打就冇
自膠
即係我續多十二個月基本,再升級就有折?
應該係
你月plan,可能年plan先有
有冇人會買自殺特工隊
之前成日笑portal 智商稅
最近多左坐梳化陪老婆又想打下機
想問portal表現如何 會唔會delay好勁?
帶翻工玩又會唔會lag
無地方比我轉年Plan
我會搵客服搞搞佢
玩bio FF granblue冇問題,係外面用5G 就要睇下收得好唔好, 收爆就好順,office wifi 就要睇下公司網絡。

頭水白老鼠用家,而家日日用portal 做完online game 日課先瞓 依幾日午飯後不停係granblue 度刷quest
server 係咪DOWN 左, LOGIN 唔到佢個STORE
專登做到同升級同價,我屌佢老尾

買咗一堆都未有時間玩,有時興起玩一陣都夾硬食正價買一個月,之後躺平,有幾多game都冇用

ps有冇咁驚蝕呀屌,擺明恰鳩我

都係死死地氣買

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞