PS5 機主討論區 (88)新版PS5 (Slim) 12月20日發售

988 回覆
10 Like 4 Dislike
新slim唔係入17 digit, 你揀錯型號

我都試過

我係唔係揀錯左
pulse explore行貨有無開訂?
想問下普通版預訂定係上市日出去執比較好?
預訂係信和求祈一間藍店就ok?
之前都係上左市先買,但FF7快d有得玩
Portal仲味有

本身係lv4 今年1月到期,而家話我lv up 左會延長到2025年1月,但實際上都係keep 係lv4
我都係,仲以為比我哋突破lv4上限
本身有Xbox 同 game pass
新手入PS5 應該首選邊D獨佔game?
spider man飛下飛下好無聊咁
咪入埋ps+升級逐隻試
就係有game pass唔想入住
搵不在game pass既獨佔大作
The last of us remaster?
不在ps+既獨佔大作
近期係豬豬俠同FF
好似有一個隱藏Level5 , 但要罪大抽選, 唔係話打左幾多個獎杯或者買咗幾多隻game就會自動上,亦唔知揀選嘅標準係乜嘢
吓豬豬俠盪爽到震喎
咁都無聊不如放低手掣,岀去揾下閪屌 揾下草隊
ratchet, demon souls, 對馬, 3月有rise of the ronin

粒3500mAh 真係有料到,玩同一隻mmo ,原廠粒電(1560mAh) 玩6個鐘已經出電量警告,依粒玩左8個鐘重有一1格電。如果edge 有出咁大容量電我肯定會即刻換
求救屋企部機一直插着LAN 線但尋晚打打下機之間部機上唔到網絡restart嗰部機同router都冇用, connect 屋企個WiFi又唔得要用自己手機個人熱點先上到,有冇人知咩事
Check 下個onu 或再問下isp 睇下有冇問題
Ray tracing唔關電視事
幾千蚊行到4k120RT?唔好發夢
隻game好正,買新機返嚟頭幾日攞哂所有獎盃。有好多game彩蛋,又回顧PS1-PS4發展歷史,好多回憶。前作既VR都好好玩。

手掣功能我見God of War Ragnarok 都有發揮到啲。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞