PS5 機主討論區 (88)新版PS5 (Slim) 12月20日發售

988 回覆
10 Like 4 Dislike
請問有無爸打試過帶部Ps5返大陸過年,d裝好咗既game(單機)仲玩唔玩得? 定係要斷網情況下先開到?
你呢條問題會唔會太弱智
remote play好過啦
冇野玩咩
要帶咁重返去

剩係帶過ps2 slim
真係無乜 好撚鄉下既地方,被老母迫今年一定要返
咁撚重
諗返起以前返鄉下係帶gba, nds, psp
以前主機細同輕都可以拎
而家咁重咁大點拎

執部switch steam deck玩算啦
因為過大陸關時被人打稅
入多幾套AV打飛機算啦
驚你拎到上去拎唔返落黎
買部switch啦
想問下有冇 PS5 嘅 TG group??
出左新色殻/制,隻亮灰銀好似唔錯
https://bit.ly/deepearthC_blogHK

PS1 OG vibe
想問下有無巴打呢排都係更新唔到d game
我玩fc24同2k24
整極都話錯誤
新入手ps5 先發現連唔到soundbar
要出聲係咪要買個3.5mm 喇叭 接個mon
入tv再hdmi earc out?
利申無用
之前比白皮豬嗰set真係好好J,幾時先賣街
ps5->tv->soundbar
一定要經電視機HDMI或者Optical
見到pin嗰個左冬菇飄移
我新買一個月嗰手制而家都係咁,係咪正常?藍店有無得保養手製

上一代個手制玩大半年都無問題出現過

利申:上網睇都多人有呢個情況?有無巴打指點下點解決
未過保就拎去俾人整

過咗就
1. 睇自己識唔識拆 噴wd/換入面d野
2. 買過個新
買部Steam Deck OLED
https://x.com/playstation_jp/status/1752014575850185161?s=46&t=vDm0t0SJJ7MtLFvt-lH8jg

剛剛玩完relink 睇下twitter 見到,就睇下有冇FF7 殼
頭po有保養地址,未過保上去擺低4日後拎返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞