咒術迴戰 (56)永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
五條不能死
一陣間佢鳩作話佢識彈鳩走個空間同彈鳩人地個靈魂
依話求鳩其斬開一半 就講多野
係咪第一次睇咒術 比你估到仲係芥見咩….
不過,這一話也並非全都一無是處,至少在最後五條剛剛確認下線,下一秒“雷神”鹿紫雲一一個大胯頁從空中降臨戰場,這一段在情緒上的處理使得緊張感和連續感再次拉滿,同時也提高了讀者對下一場死鬥的期待,這種一波未平一波又起的處理又很不錯。

唔同意
大家只係估緊佢幾多格後變比系云半
屌你
係咪專登
漫畫就係咁好笑 ,鹿師傅去左趕場 = 廚房佬冇時間尾刀

同花御一樣咁on9 ,5條黎咪黎 ,點解佢黎到 就停哂手 唔開領域
佢仲覺得自己好醒好幽默
下 你唔係覺得run please 正呀麻
是旦搵啲野讚下姐,事實呢話真係終極垃圾人設崩壞,戰力崩壞,劇情直接暴走埋
所以話依條撚屌係特登
屌你老母
撚狗大師
(就係寫到成pat屎,吹啊?)
多數都係咁.詳情參考神羅天征
所有都崩壞
連等左好耐既五條夏油再會都感覺唔到任何感動
除非好似上個po某位巴打寫既王道發展向北咁反轉,唔係既話呢套野已經玩完,芥見同mappa都已經玩完
對界bo 具
etc 金閃閃
唔撚係呀真係好撚野
你都講到咁 u win
收皮啦
斬空間咁個斬都有速度㗎?
無限入面你斬速幾快都變無限慢啦
除非你吹到中和左無限
或者次元斬無視空間大細同時間囉
咁地球都比你劈開啦
悟空都唔夠打
當你贏
依到又乜野hunter 睇緊乜呀我究竟

你有無認真無星期咁追run please 和之國
作十鳩幾個人 一集就比人ko 果堆
你都夠膽死講好
而家係吹撚到係套漫畫入面打唔贏5條 佢直接斬開張原稿紙 順手斬埋5條deadpool上身致敬美漫
一係覺得玩到讀者好開心
一係之後會翻生所以期待讀者大起大落既情緒變化所以好開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞