咒術迴戰 (56)永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
呢句黑鬼講又當定義?你同鄉嚟?
唔用作者本作既戰鬥系統,世界觀去討論,應該用咩野討論?

其他作者既世界觀?
波紋?
查克拉系統?
我以為無下限個原理你同五條嘅距離永遠只可以迫近零 但不等於零 所以掂唔到佢
要有距離你首先要比個metric 我
宿可以破壞空間咁可以破無下限都合理
睇返234 同 235 真係嬲咗出黎
明明呢兩集老師d 攻防打得咁精彩
成件事係完勝左

但純粹因為要個故仔行到落去
所以直接要老師贏左都係要死
仲要係無腦直接要佢死

芥見真係on99
咁55555係有留手
佢都話仲想同伏黑講佢老豆的事
表明佢係就住黎打

如果唔係應該用茈轟到佢變灰
當佢斬咗個空間所以痴唔返下半身 但有乜可能即死呀 五條上半身跌咗落第二個空間已經可惜反轉生返出嚟
叫凡夫回魂上返嚟自己講就信
可以
垃圾漫畫正常㗎喎
弱智仔好心謙虛啲啦咁堅持控制空間魔虛羅一刀都唔會斬得落,斬到空間不如斬埋時間咁撚滑坡都支持,啲物理廢撚過芥見唔怪得你唔明啦
總之凡夫就俾人一刀斬完死Q咗啦
總之單眼貓話係就係啦 世界都斬撚埋你呀
可能有話叫做向北

高專5見到老師5
老師5屌柒佢講咩戇鳩野,明明佢一直撳住宿打做乜輸左係到認低威
而且比起同宿打得開唔開心,重要既係而家啲學生點掛
你唔係咁就走左去掛

高專5醒起自己唔係當初個個隨心所慾既5
而係背負左好多野仲有好多野係現世仲未完成
然後決定向北行
回歸

不過空間斬畫得柒就冇得兜嫁啦
諗返舊post啲師兄為左依套鬧曬交 佢地諗起有冇覺得激氣
空間係維度 , 物質係存在係空間中具質量之物,梗係分開計啦盲毛,兩樣係一樣唔洗兩個名啦智障
下一話其實佢個斬擊可以再進化
將存在本身都斬開 咒術迴戰正式腰斬
佢剩係信黑鬼講野黑鬼智商低都唔知
你都識講 埋身一擊必殺
咪等同中要害一招秒
甚爾輸冇將55555的丹田同頭分屍等如傷唔到要害
49.5同27777.5 就分比你睇

冇反轉術式果堆 冇邊個同反派打唔係食一招就死/失去戰力 涉谷之戰好多都唔係即死就重傷
我諗得係乙骨打石流同天空女留手冇死🤔
你同魔虛羅講囉
湯婆婆斬開個名字 直接消失
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞