咒術迴戰 (56)永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼

1001 回覆
23 Like 4 Dislike

真心覺得咒術入面嘅人物已經對付唔到宿狗
所以而家變左點都爛前果十幾話老師咁威就應該繼續威落去,放棄千年小丑,但唔知獨眼貓係咪想懶有驚喜要做到別樹一格,就突然反cup,但問題你個反cup係唔合乎人設,情況加伏筆諗唔到咩情況下一招斬空間會斬到無下限。even斬到,第一次領域爆都斬唔死又點會今次一刀死仲衰過袁生啲作品
但佢係雙數

之前有巴打提過
扭曲空間係乙骨打天空女果邊出過🫢
可以反彈番個時空斬比宿
甲乙丙丁就係雙數

但係獎品乙份係解1份
半骨優太
「冇所謂扭唔扭曲,只要你呢招存在喺呢個空間我就可以照斬」
尋日日本twitter trending咒術劇透第一要知道日本仔最憎偷跑
不過真正既反應要等星期日晚先知,如無意外應該同其他地方一樣屌到仆街
18歲:和自認最強拍檔當保鑣,結果最重要的目標慘死任務大大大失敗,還無視朋友讓他黑化
27歲:死了一堆人才終於把黑化的朋友殺了,但是留屍體被控制造成大大大麻煩
28歲:任務跑去買點心讓宿儺受肉,力保虎杖讓宿儺復活,打贏漏瑚和花御感覺很屌,實際讓人跑讓許多人無辜受害,澀谷事件又因了兒女私情被比自己弱很多的人封印,間接又造成許多無辜受害。最後大家費了九牛二虎之力救自己,結果出來打不過宿儺,被腰斬,完,得年(日本的話用享年)28歲。

睇返五條悟都幾一事無成
作者一早就唔鐘意佢
投票時間

粉俠傳全集好睇啲定236好睇啲

粉俠傳
等睇p埋班上場
最撚柒係老師話自己太廢對唔住宿儺
而家睇巴哈先知巴哈屌左38頁平時得一兩頁
你要改名做2.5條悟-不是最強
呢十幾話總結:
我約左小明係六角籠打比賽
無啦啦小明吹雞叫左2個兄弟入黎3打1
但都被我打到佢地仆街
小明訓係地下叫哂救命
無啦啦小明拎左枝ak47出黎掃射
我:小明好波 你係勁既
復活咗仲肉酸
用向南向北兜 咁不如頭初就唔好寫到咁
寫完又要改 柒到一個點
依家死撚咗就算
我記憶中佢將石流大炮個空間都可以扭曲
其實如果乙骨可以好似55555咁寫code將自己周邊的空間自動扭曲
宿儺招斬又斬唔中佢啦
其實向北就係變咒靈/咒物
然後受肉

仲有就係點解壽司頭會知
唔通佢都係...... 死過
利申:純FF
印象中芥見講過最鍾意嘅角色係宿儺
懷疑佢嬲豬啲讀者笑佢小丑王笑足10幾集
以家專登寫柒55555報復大家
是但啦
作者講哂
咁佢個傻鳩就唔好寫到宿儺咁柒
是但啦 到時又可以話靠咒力總量win
你剩係睇返五條一開波話自己100%贏
然後最後話宿難真係好強
你唔好理五條本身人設係點
如果有任何一個漫畫人物係咁樣死
你覺得佢死得低唔低能
變撚咗潘鳳
可唔可以俾個連結
想像下果陣死果個係關二哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞