咒術迴戰 (56)永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
乙骨->真希->虎仔->高專全員->大團圓結局 全部人都可以係天堂享受無咒靈嘅日子了
就睇下有冇日本痴線佬起到佢底
應該係4.補翻啲過程搏俾人屌少啲
作者咪借五条把口講唔用十影都贏到囉
唔知有咩柒
實得嘅
不過都係好牽強囉
都會成為糞作
日本仔冇呢d爛gal
之前咩中招係6條悟已經好好笑
咁咒術一直都係中要害就一招秒
伏爸殺55555都係突然拎把武器黎吉死佢
而唔會提早同你講佢有呢把野所以佢係術師殺手
但學魔虛羅招我都叫接受到
佢兩個一直都學人地招
領域規則,展延,穿水,落花,簡易

不過宿狗的動機同真。術式一直都冇揭露
假油都亦真亦假講左d
但宿狗🤔可能直到死果刻先會用走馬燈解釋到
正如之前有人估係同體雙胞胎,所以雙術式加咒縛
難回死火海盛世
劇情爛極都有畫功 分鏡 世界觀 頂住
呢套嘢死滅前仲可以當爽漫睇,
死滅開始後完全迷失方向,不倫不類咁,
一套作品係咪well-crafted、作者背後有冇花心思講故仔,睇開漫畫嘅人會感受到

你慢慢睇飽去
全世界都屌緊=全世界都痴撚線
得你唔係痴撚線
1 仲戇鳩
係你班友接受唔到55555柒咋依家
掉番轉宿咁樣死,咩畫面點斬都冇就咁口述一頁一下就死左,你接受到?而家唔係接受唔到555死,係個表達手法/鋪排搞唔掂
其實呢頁係咪236既第一頁
後生成班自大撚
應該冇邊話on9得過呢話
咁你繼續支持
唔係 第一頁係天堂同啲死咗既人傾計
其實宿狗講的等待
都有呼應番當時佢問魔虛羅爸爸
而家的主人係我 i need you more
魔虛羅先用次元斬

但果下除左宿狗
六眼都睇唔穿點解魔虛羅斬得甩佢隻手
唔信呢個係真acc
真…Gantz個d大佬(秒殺第一名個幕)就真係有絕望感,但佢畫宿又無表達到個實力差異咁大
如果無畫天堂圍爐既話都算make sense
唔係
按順序睇係幾通順,要諗一層先會發現bug

但leak 呢張係第一張,個觀感完全唔同
我覺得唔會係乙骨
乙骨應該係同大哥一齊搵假油大戰

4. 鹿大師1話死左 但又廢症宿儺某d野 然後到秤/虎仗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞