咒術迴戰 (56)永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
唔會啦
其實正常漫畫流程
仲未公開晒佢的能力同故事果d 先唔會死
回合制應該都起碼都捱到一話

芥見都一樣
伏黑的十影show晒就殺左佢
99的質量 講解晒 又殺左
55555演繹晒無下限同埋高專人識的common 招數就殺左佢
釘哥七海果堆都係

仲未揭露晒的只有乙骨/虎仗
硝子應該係石流的咒力輸出 術式反轉就變左醫人
壽司頭就應該揭露晒 但作為cam man 應該唔會死
照宿狗所講 招次元斬其實係因果律級別既技能
目所能及或不能及都好 無視速度空間 只要存在係世界都會斬破 吹得大到傻左 變左fate啲技
定係得我覺得係釣魚
之後會有個都唔合理嘅翻轉:其實55555仲有後續

動畫做到獄門彊 動畫黨根本就會一直等55555 出嚟大反cup
而家搞成咁仲邊撚有人睇/買佢啲周邊
根本有啲特色嘅角色都死撚咗

虎仗主角唔似主角
死滅迴游新出嘅人根本無人識
其實可能係一見面就已經中左
一開始招茈除左物理毁壞 重包埋無量空處

你追緊呢幾個月都係鏡花水月 係宿狗個腦到幻想出黎
55555蒼直頭瞬移
都死
釣魚同爛係兩回事
下下係已經寫爛左成個plot同55555呢個角色
翻生與否都救唔翻個故事 呢個先係問題
上面師兄講嘅悲傷的五個階段
屌你鳩up真係唔撚洗本
首先你sad同disappointed係唔關人事
唔好試圖情緒勒索其他人先
同埋唔係企晒喺55555果邊
唔好講到屌晒鬼嘅都係55555嘅fans
依家勁多人屌緊 唔通個個都係咩
個問題係圍繞番個故仔 咁寫就唔通囉

芥見係冇鋪排過喎
天空女對空間嘅概念係佢自己嘅術式
咁關宿狗咩事先
拿 關於宿狗嘅術式
一早鋪過就係斬擊同一下秒
從來都冇講過咩可以進化到空間斬嘅
依家吹到對象由對人可以轉到空間/世界呢啲概念野
會唔會太離譜?
咁吹到話斬斷對手嘅過去
所以對面成個人消失左都得啦on9
反轉術式同六眼家主自爆一事同今場個關係又喺邊度?
今次五條有同宿狗死埋一齊咩?
係五條屌死隻魔虛羅
再比宿狗用外掛屌死左 完全係兩回事
我都覺得係釣魚

商業考慮真係冇乜可能會係咁就退場

但係就算會再出場都好佢呢一集呢一手牌真係打得太差
我諗佢預咗啲人會好激動
但可能冇預屌得咁勁
我同意呀 番就棄硬
等929 芙莉蓮 dklm

其實設定迴戰呢樣嘢一路都有
獄門彊/九十九/甚至連伏黑(又)係容器都係佢講哂
今次真係壓倒駱駝的最後一根稻草
輸左一次
仲點串柒柒,天上天下 唯我獨尊咁出嚟
機場對話用三頁打撚爆成個故事同人設

2.5你講咩話
ig search #五條悟 全世界都屌緊 啲迷妹崩哂潰
要搞清楚
超展開 同 爛 有分別
嘔心玩野 同 爛 有分別
收正派最強山 同 爛 有分別

來自深圳 小圓呢啲夠嘔心超展開 但人地唔爛
美食的基佬正派當時最強一龍對反派最強三虎
一龍退場 都係因為佢對三虎有兄弟情所以留手
咒術今集在情在理都講唔通
得爛一個字總結到
已經唔關之後復唔復活事
而係成個故事唔再make sense
到時反轉又想上多次熱門
訓醒之後諗左成朝都係未接受到 是咪要去book心理輔導
原來仲有隻ps game 出緊
啲人唔講我都唔知
笑撚死 而家咁叫死淨虎仔
搵鬼買
仲要上一話見宿真係好驚55555 出到茈
今次真係入戲肉先嚟The end啦
條撚樣擺明撚鳩啲讀者
唔好侮辱hunter 啦
用咗幾年舖蟻王同會長
會長再勁都唔夠揪
最尾出人類嘅惡意先贏
完全講咗人同嵌合蟻嘅分別
再加小麥圓滿咗佢
合理到爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞