咒術迴戰 (56)永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
漫畫描述做世界斬擊
你話佢係悟空level可能都差唔多㗎啦
你講呢個係波羅斯
當然當時琦玉中期直接用原畫功無視🤫
大家都有晒心理準備 知個結果係乜
結局 全世界咒力消失
回歸正常世界
啱吖,下集一嘢空間斬
斬死哂高專班垃圾 2打6
全劇終
廚房佬:我進化左空間斬係有武裝色斬到元素
下集:元気ピンピンだよ!
係琦玉連續五話打到餓狼PK跪左係度,下一話一開頭就俾餓狼出新技腰斬左,回憶到仲話餓狼其實好勁 好遺憾無俾佢睇到自己全部實力
宿儺開局不利→宿儺昏招頻出→宿儺陷入苦戰→宿儺垂死掙紮→宿儺全盤崩潰→宿儺敗局已定→宿儺發表獲勝感言​
其實魔虛羅果下斬
55555都冇反應避唔到
睇番轉頭已經揭示左
55555係避唔開某種斬擊

只係一野就死太兒戲
應該斬到變碎片?
陣間55555好似駁手咁駁番埋點算
(雖然去左天國應該死硬?向北係變咒物?)
唔同意 555都一刀收皮嘅情況下 鹿大師登場有咩緊張感? 鹿不論早死遲死都係on9 同埋呢篇淨係講緊劇情鋪排差 仲有人設崩壞 設定崩壞 基本storytelling都冇晒 仲唔係一無是處? 完全失敗𠻹啦
無所謂元唔元素化,只要我逐粒元素都斬開哂就可以了
其實唔洗嘈
One piece不嬲唔係着重打架
你見佢無限仰卧起坐同一刀秒就知咩料

但係咒術係行hunter果條路
專登整堆設定令打鬥變得精彩
然後依家食撚晒書

仲有個重點係人設毁壞
五條變左里梅2.0
代入番就係索隆變左山治
無端端話想做世界第一嘅廚師
你明未?

當然啦 如果你咁都覺得無問題
咁你開心睇啦
惡意滿滿
反社會人格
可以斬世界又點 55555術式係你同佢距離永遠相差1 斬極都會係差1 定斬擊優先度高d
有鬼
淨係用過一次斬擊之後繼續打拳
冇話佢之後會避唔到
55555中過一次穿水之後都陰佢唔到
仲要五條變埋迷弟同廚房佬遺憾乜乜乜
早排重睇睇到死滅r曬頭返去睇設定 睇到無下限都係操控空間ge術式 空間vs空間=空間贏 同my power poweful有咩分別 最撚on9係55555幫返宿佬含撚又say曬sorry 明明條宿佬無上惠身挨到幾集已經算好 諗返起5t5由第一集話會贏串到打宿佬都仲話會贏 又咩撚嘢天上天下唯我獨尊 e家又話打完交死得好c服真係好撚尷尬 中途已經無刻畫人物靠瘋狂加設定黎谷人氣 成套野快d折左佢 放返mappa出黎整電鋸人/炎拳動畫算啦
鹿紫雲一刀搞掂>鹿紫雲垃圾出黎柒
鹿紫雲頂夠一話>五條垃圾被人一刀秒
當宿儺可以隨意出次元斬既時候呢套野已經完左一半
當佢呢招真係可以殺到宿
但係佢入到宿嘅視野時候唔係應該即刻分開幾舊咩
所以上面咪有人話可能次元斬一日使用次數有限
如果5條5就咁死左 咒術界最強連1換1都做唔到
之後邊個打羸宿都好夾硬

佢都斬世界 無限都斬得斷 邊個去都係一斬嘅事啦
獨眼貓之後唔寫返生5條5 感覺點收科都係比人屌到仆街
淨係留虎仗 睇世界滅亡
經過一晚之後 而家進入悲傷既第三階段

芥見你還返老師俾我 各種意義上
寄刀片未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞