咒術迴戰 (56)永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
最強打最強要收一邊山
下下搞唔掂就好心問下人點寫
兩邊寫到最後都變小丑

其實可唔可以咁寫呀
其實2.5條悟係無量空處極之番強行灌輸俾宿儺嘅假情報
其他人都以為五條輸咗係因為極之番嘅術式對象通過冥冥嘅烏鴉延伸到所有觀戰者嘅大腦
五條用意係令宿儺大意去解除奪舍救返伏黑
結果雖然五條成功咗
但極之番令大腦前所未有咁超負荷
最後五條宿儺一齊退場
芥見你咁寫我可以當236乜都冇發生過
除左五條人氣高係其中一個原因,我覺得佢呢話個表現方法先係最主要因素,咒術強行賜死呢d一路都有,而每次都有俾人屌

99打假油個陣俾天元伏鳩唔開領域,然後自爆又是鳩旦俾假油用反重力化解黑洞已經去得好求奇,但佢都起碼鳩up個用反重力術式開領域交下戲

而呢場係咩都冇,上一話大好形勢,結果下一話開頭就死左睇下芥見最尾個comment,佢係有心咁做,噁心你班讀者

講真呢場兩邊都係即場印卡咁打㗎啦,兩邊都有俾人打到仆街既時候,5條已經係鎖血,宿儺亦都係鎖血

但最後無論邊邊贏,大家預計起碼會有個合理少少退場機制(例如:萬既遺物)

而唔係依家咁,突然爆一招為左破你無下限,所以我睇完魔虛羅點斬你之後即學再斬既次元斬

咁不如話我可以係斬擊術式上面附加左延展,雖然正常人唔可以同時用延展同術式,但我得,連打拳個d部份都慳返

呢d野交代得唔清楚,咁讀者既觀感自然會覺得自己俾人“撚化”,‘’屌你講晒啦‘’,因為所有冇講明白既細位,都可以拎嚟兜
即係藍染既 鏡花水月?
橫掂都致敬咗總隊長
唔差在致敬埋藍染啦
日下部個把斬魄刀其實係鏡花水月嚟,佢先係真正大boss,大家都俾芥見撚左
走馬燈見到洛克斯 羅傑 白鬍子
咪話左條件唔對等囉
人地要打車輪戰呀
55555自信最強冇問題架
一生未輸過
死個刻先發現自己力有不逮好常見
柒就係柒架啦
so what
根本就冇咩大問題
係班55555教徙完全接受唔到係度失心瘋
成班支那仔咁唔識尊重作者
要畫得你個55555死得型型棍棍
咁唔爭在學埋黑棺 整番招類似既一野壓死宿狗
真係鏡花水月嘅話
起碼兜得返點解乜畫面都冇宿儺就突然出到次元斬
五條同摯友告別係出完極之番瀕死嘅副作用
順手對應埋向北向南
最後五條揀向南回歸現實唔死住去收宿儺皮
咁作者係廢呀嘛
笑撚死
上一話最尾一頁贏撚到開巷
下一話第一頁就死撚左
完全冇轉接冇畫面講點打死
屌就係55555教徒

你睇開屎?
咁都唔屌得
點先屌得
慢慢咪講底牌囉
作者做晒樣俾班55555 fans高潮下都要屌
on9仔唔好覆啦 block啦 呢啲柒頭入黎唔係討論單純搵交嗌 唔好滿足佢哋
block 柒算啦 擺明假膠玩野
依家係咪完撚左啦套野?
玻璃心
我都想好似係咁講中左無量無處係宿狗FF出黎
作者俾舊屎你食你都話係香
隨便你啦

Lm
我淨係想知宜家邊個可以收宿狗皮 係唔係虎仔主角威能劇情殺返佢?作個超級空間斬斬死佢?
留名睇作者喺日本比人炎上
係係係
唔啱你地心水就係屎
痴撚線
你當五老星同伊姆上一話重傷薩波,下一話就六個都被薩波燒死曬,之後話原來燒燒果實覺醒先係真尼卡果實,橡膠果實覺醒係假尼卡果實。死前回憶同Joyboy道歉話八百年前殺錯人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞