咒術迴戰 (56)永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
真ac點會放偷跑圖出黎
直上天堂 即係連點死都唔知
我都估係咁
然後又撚 鹿sir最尾一頁先開技

D梗圖越玩越癲
其實琴日leak既每一張做第一頁
同上一話最後個頁都係唔連貫

其實會唔會有可能leak少左第一頁?
呢張好笑
再下一話就一開頭鹿sir變咗肉牆
笑撚到痴線
芥狗今集真係
咪同皇十字車站咁
向北/南=返生!
個下 根本無人知係 宿儺 術式 定普通平a黎
所以先無人屌
似leak少咗一話
咒術邊到有設定做中要害一招秒呢個設定不嬲都係見招拆招式對決,然後用自己術式拎最大優勢,先再分出勝負

同埋甚爾贏五條係鬼一招秒,由前面放懸賞消耗五條mp開始一路都鋪排得好好,然後用體術,煙幕,咒具同隨身咒靈各種組合配搭成功埋身一擊必殺,同236話個突然死亡邊有得比
咁點解上集唔用空間斬阻止芘既發動

見55555想用芘,咪收起魔虛羅,一野斬過去
反正健康既55555都睇唔見同避唔開空間斬

成件事都根本唔撚合理
以家魔虛羅都俾人打爆埋,為咩?

你咁講,下兩集,所有人死曬,55555復活,同宿講“你無爆我頭呀on9仔”,你都唔會話有問題,或者咁講,點鳩畫你都應該唔會覺得有問題
屌呢啲講法真係好似曾相識
幫你諗埋仲可以點駁

“你哋接受唔到五條柒姐”
“其實五條都係普通人 佢handle唔到咁多野”
“唔覺得有咩問題 佢冇畫到出嚟姐 其實55555不嬲好仰慕宿儺 前面一路都有鋪 你番去重睇啦”
“由五條望住宿儺一個眼神一個表情 果下微笑就鋪緊五條好仰慕宿儺 挑釁宿儺話佢先係挑戰者係佢明知自己唔夠打 用心理戰術令佢出錯姐”
“其實都係呢場爛姐 前面都畫得好睇 都叫神作啦”
“其實55555同宿儺打呢場 打鬥不嬲唔係重點 大家都忽略左咒術嘅主題係愛 由0開始乙骨就鋪緊愛嘅偉大 呢度55555係想透過展露力量等宿儺知道自己唔係唯一嘅強者 佢並唔孤單 從而想用愛感化佢”
“55555 handle唔到咁多野 佢雖然有講過為班學生 都係門面野 唔咁講邊做到老師點揾食 揾食呢個理由好現實 其實佢一路都只係戰鬥狂 佢依家主要目的已達到”
小明拎ak的確唔洗出全力
中要害一招秒打其他人就係
第一次領域戰輸左
五条俾宿割頭都可以即刻反轉痴返埋
呢個設定又點黎
因為宿觀察力勁過六眼
上下半身分開左?仲用唔用到反轉術式?
咁上集最後講乜鬼五條悟贏左
似作者畫好之後兩集
但交錯稿 交左237出去
如果唔係我都解釋唔到點解上一集最後係笑左贏
下一集係走馬燈
我寧願鹿sir贏算喇 反正都亂晒
睇完翻譯我估佢意思係
魔虛羅適應唔係適應完就算
佢會一直搵一個最好的適應方法
而魔虛羅一直都唔係適應術式
係適應對方咒力(無限)
所以可以理解55555係第一次適應完已經殺唔死魔虛羅
之後第2次適應只係更完美去破解對方咒力
第一次適應魔虛羅改變自己咒力所以突破左無下限
第二次適應魔虛羅把針對55555的無下限改變成針對成個空間不存在無限
所以中間魔虛羅冇貼住55555,宿都可以打到55555就解釋到
宿學唔到第一種適應改變自己咒力
但學識左第二種適應改變成針對空間唔係針對術者
然後就成個空間砍撚左佢?如果係魔虛羅可能跟本冇死到?
入返影到?

但又出好似出現左BUG如果魔虛羅係適應咒力
點解第一次同宿打個時第一次適應之後
宿還可以用別砍到魔虛羅重傷
你話用開係反轉術式係正能源殺到都算
解同別比魔虛羅適應左理論上已經傷佢唔到
定係魔虛羅其實係影帝今次適應左55555無限都一直扮比打?
幫佢諗埋點兜
既然都係尻黎,跟hunter 死後更強的念
更強既反轉術式令老師復活,更強既無下限突破次元
再一次反cup廚房佬
所以今場係無俾人消耗既55555,俾重傷既甚爾一招秒左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞