咒術迴戰 (56)永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
五條磨左廚房佬7成實力
鹿去就磨多1成
最後剩2成一齊圍毆
真係

正常人鍾意食美食 你鍾意食屎都好合理

總之ching勁識波

芥見畫得勁make sense
總覺得鹿紫雲同5t5個樣有d似是咪佢祖先黎?
一個空間斬應該團滅咗
冇關係
鹿生呢副body本身都係借現世人
等緊老師死果限圖係鹿sir 個頭
下頁封面
創哥唔好講到佢冇人支持結局先
個時風頭火勢都好壞參半
https://www.laoziliao.net/doc/1648940985227001

其實bug作為網絡用語呢,定義已經好清晰架啦
唔知你有咩野唔明

我就真係想知,作者會唔會,同埋有無諗過上面兩個問題

如果無,又兜唔到,咁場戰鬥咪有漏動囉?

你有招大技可以破人地防,你又諗住要停人地大技,
你都唔會先硬食,無埋隻玩具,先去放大技咁搞笑呀嘛

如果兩個最強都係打得咁柒,你有無諗過,柒既係作者

漫畫作者劇情有bug唔係最大問題,
最觸目既大戰,有咁大既bug先係大問題

好似死神咁,我都好鍾意,但係千年血戰篇真係太柒,我唔會同人講套野“無問題,我接受到”,“總隊長咁樣柒死,fans接受唔到,fans好肉酸”
要再係D影抽過
不過冇左隻S級式神 之後再抽都係A-E級
冇㗎啦
世界會比宿儺統治

其實諗吓好似東京復仇者
咁強行happy ending 又無咩唔好
西中之虎
虎仔終極ver.會唔會係一拳打爆空間
黑閃可以想出就出
緊係鹿紫雲打宿狗打返3 5 7話先, 之後其他人跑左一陣終於趕到, 再打返3 5 7話
個大綱係無問題
但D細節位出曬事
你要咁演不如凡夫個集就殺左55555
日本係咪仲係繼續屌緊芥狗
覺得呢d佛教咩咩咩全部係讀者自己ff加俾佢咒術呢套野邊到有咁有深度

分分鐘芥見同班編輯只係純粹覺得d佛教名詞幾撚型就用落去,成班傻仔就俾人撚狗

之前巴哈解兩面宿儺其實係有兩個人,解到似層層咁芥見撚識呢d野咩
星期日先會屌,響Twitter/X到個trend係呼籲D Fans唔好睇抖陰同twitter/X嘅偷跑情報
有冇hxh版 thx
兩面宿儺其實係有兩個人

咪同一條友響同一個巴哈PO入講㗎囉
艾斯
五條邊有磨到 幫佢升lv 就真
個ON9程度係一樣,幫太陽神JOYBOY擋招而死ON99
基佬亞
其他人都要打357話芥見對唔對得住佢親生仔宿狗
無敵既次元斬呢
當年個情況同今次都好似嘅
週圍都討論艾斯死左
完全唔理劇透
少見咁多人講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞