咒術迴戰 (56)永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
到時咪加句話

55555,お前らしくない
宜家2日呢個Po仲係熱門
人神共憤
佢又冇錯嘅
其實幻想中全部都係過去學生時期既人物出現
未代表55555揀左向南
老師不能死
斬得甩手 咁斬斷半身又唔意外 問題無下限點斬得斷先
仲有先後走甩漏壺花御
咪偷換概念啦,甚爾戰有鋪排有戰鬥然後致命一擊,然後你同我講要害個一擊咪係秒左

用呢個概念,成套咒術個個都係俾人秒,伏黑打收銀佬係秒,真希打直哉咒靈都係秒,假油打九十九由基都係秒,真希老母直頭秒撚埋人類版直哉

依家全部人係屌緊佢冇鋪排情況下面,自己話食多招茈會死既宿儺,下一話突然復活反勝

點贏?冇畫,反正就係贏左,一嚟直接俾半身五條悟你睇然後加句因為魔虛羅斬到,我睇完學識左

用呢個邏輯,下一話直接畫宿儺訓係地下俾鹿大師腰斬,鹿大師再補多句睇完你個空間斬,我都學識左xxx套用返你個邏輯,打中要害所以死,非常合理,咒術神作
東立嚴正警告你班劇透撚!
https://lih.kg/3506817

第一次見咁樣今次真係500年一遇
唔理佢揀向南定向北 根本任何一個時期嘅55555都唔會認輸 更加唔會話覺得對宿儺唔住
原來鳩畫係有後果 不過唔係芥見食 係啲周邊 代理 整game嘅食
d傻閪仲會幫獨眼貓兜先好笑

寫到咁撚柒點忍
我反而好執著呢樣野
每人得一招生得術式
極其量假油/宿狗上人地身可以有兩招
所以捌/解甚至開應該係同一招
只係術式順轉/反轉 再加咒力操作而達成的應用效果
即係希索加可以將香口膠玩到變彈射/虛假的表面咁
啲網媒又真係on9
人po你又po
公眾page想唔捉你都難啦
咪就係, 支持樓上果位師兄, 仲駁乜撚野
咁討論到點斬開世界未呀物理學大師
呢個發展真係最可能
老師5唔應該係個只沉醉係戰鬥既變態
當初甚爾既託付,夏油叛變之後佢選擇既道路,仲有一班學生同佢既師生情
呢啲先係老師5既核心
下話係咪應該要甚爾同教主夏油屌醒佢先得
切開世界都畫得出獨眼貓真係好嘢
我都唔鍾意宿儺鎖血,寧願話佢直接縮左係魔虛羅個影入面,但你地不停講到宿可以破無下限斬死55555 , 我又唔同意
因為魔虛羅用宿的術式都做到

咁睇埋下一集先講啦
我預期緊下一集個頭應該係講班港波佬見住55555突然被腰斬 然後有人,可能乙骨睇得明(因為佢都有空間術式)講左兩句鹿大師就衝左出去開秘招打 宿儺被迫到要開下一隻底牌
收晒版權費un un腳睇你仆街
[上面打漏左]
我都唔鍾意宿儺鎖血,寧願話佢直接縮左係魔虛羅個影入面,但你地不停講到宿可以破無下限斬死55555係無鋪排 , 我又唔同意
因為魔虛羅用宿的術式都做到

咁睇埋下一集先講啦
我預期緊下一集個頭應該係講班港波佬見住55555突然被腰斬 然後有人,可能乙骨睇得明(因為佢都有空間術式)講左兩句鹿大師就衝左出去開秘招打 宿儺被迫到要開下一隻底牌
洗乜你同意
事實係55555俾人腰斬,再奶到宿儺雪雪聲
甚爾只係一條殺過我既契弟
台狗連一般新聞都玩劇透
好撚癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞