咒術迴戰 (56)永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
應該係凱哥前面打到路飛仆街個陣,新一話突然就係凱多死撚左,然後回憶入面吹捧路飛太勁,自己迫唔到佢出全力

返到現實世界,路飛突然話自己果實唔係橡膠果實,而係尼卡果實,然後就跳去大媽參戰,乜鳩都唔講就完

就算換主角贏,閪都咁都一定俾人屌
咒術Heimer
就好似和之國篇出完大技打完king
King 殘血,zoro 有buff喺身
下一集直接死左,再話哎呀king好勁呀輸左比佢好對唔著king呀
葦名劍法
我理解
佢而家識呢招時空斬係因為魔虛羅

如果講硬加的設定
其實55555都係第一次念咒文
(其實有乜7用,會唔會係之後的伏筆)
第一次將蒼同赫留係個場入邊
第一次用虛式自爆 仲要醫得番自己
而大家都不停屌緊宿儺鎖血而唔係加設定

但只有呢集大家圍屌,最主要原因都係死的係55555, 而唔係宿狗
醒起今日動畫更新,開始明白當年巨人fans叫動畫製作組改結局既感受
Mappa都可以試下
如果正派又勁又高人氣
你當死咗紅髮
屌撚咗次元斬同OOC幾個POST啦
咁魔虛羅由幾時學識學技
宿狗都仲未詠唱過就咁撚勁
55555同時間打3隻野 有2隻要秒殺
開領域都無空間斬咁有效
上一集死狗咁躝出黎 同時55555回復緊
但下一話無啦啦俾人斬死仲要認唔夠宿勁
愈改愈癲
仲有斬完空間都可以反轉醫返 邊有可能死
應該係卓羅比尾田加個新設定玩死左
啲大陸仔過分咗啦
魔虛羅:阿仔呢招岩唔岩
宿儺:咒力特質都變埋點學,幾百歲人唔好玩啦

魔虛羅:咁呢招呢
宿儺:呢招咁架勢ge, 係咩名堂啊
魔虛羅:百發百中空間分裂斬
宿儺:就學呢招

同埋都話55555生死唔係問題
而係劇情轉折0合理性
宿一係真係整到真有last boss feel
第一下斬頸就收55555皮 咁大家睇今話gur 啲
屌下下老母 打全程靠十影 又55波 7到要扔埋消防筒
然後同我講未出全力
我就真係未見過一個有咁大實力差未盡力嘅last boss
塑造嘅角色形象係咁撚7
55555 認輸
係應該因為feel到宿狗未打晒底牌?

正如大哥打假油
博老命係因為想揭露假油底牌
點知55555玩完領域同十影就收皮
睇戲果班連宿仲有咩新底牌都未知
某程度上個作用同假油連重力都未出就搞掂大哥一樣
收撚皮啦你
撚有人屌宿狗鎖血
上一集仲要寫到55555已經幾乎回復100%狀態 (開唔到領域)
下一集就比啲咁嘅嘢讀者睇
擺明噁心讀者
要屌嘅已經唔係啲角色
係個撚屌作者
block7佢算 係咁偷換概念話係555 fans暴動 我屌你老母我男人老狗迷5條把撚咩
你話宿贏得唔得 得
55555死得唔得 得
但要make sense呀大佬
宿由一波last boss格搞到7嘅
55555最強格又係搞到7
最後下下諗唔到點作就劇情殺
點唔屌呀 小學生作文咩
你呢個講法同TLOU2嗰個總監講ge一樣咁無恥
又係扣人帽話55555唔死得

根據無人話過55555或者宿儺唔死得,係要死得好睇同有意義
起承轉合無左轉已經係一個失敗既故事
死得仲兒戲過潘鳳
你真係去到咩po都比人屌
巨人咪Mappa整 鑊鑊都俾漫畫作者整鬼佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞