咒術迴戰 (56)永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
而家嘅鋪排,寫到宿儺最強幫手創造咒靈時代咁先合理,因為已經無得反轉佢為左保宿儺呢個角色將老師嘅人格,設定同前面打鬥嘅結局一次過棄哂
咪懶高手想玩動畫漫畫對稱buff聲量
Buff就冇啦 炎上就有
現實係冇負負得正
無下限咒術is a joke
六眼is a joke
次元斬都吹得出 追左200幾話等於無睇過
而且佢識空間斬 之前就唔好成日魔虛羅爸爸救我啦
放老師出嚟然後夾硬整死佢有意思咩
唔會啦 作者會寫返廢宿狗
你個名可能最強後面要加番小丑兩個字
反正都係突然加設定
不如話魔虛羅一死就會將所有屬性buff到宿儺身上 都好過話睇一眼就學識
一眼學識既話 上集就完咗啦 扮咩緊張
屌 原來宿儺聲優之前已劇透
有機十影所有式神死晒就繼落術師本人身上
鹿大師唔係現代術師 唔計
問題係之剈既打鬥已經令宿儺變左小丑
笑死 無啦啦比人寫死左有咩好小丑咩畫面都冇就死左 小丑係作者就真
唔明點解魔虛羅出到空間斬 佢唔係一早可以破不可侵咩 咁仲係到適應啲乜鳩 中間仲要話唔想5t5出茈而放慢咗適應能力 之後隔幾頁就出咗招空間斬

適應完不可侵會再諗其他破解方法 佢不如話隻魔虛羅進化到好似mkm 咁可以咒殺5t5
吹到隻野的適應就係會自己諗方法去適應破對方招,宿狗只係睇到佢點適應破無下限再學佢
我是五條悟 現在慌得一比

魔虛羅=chatgpt
廚房佬input晒數據比佢run
等佢破左之後就抄功課
咁炎上都係營銷既一種
過程都易畫 五條自認宿儺已無力回天
行到佢面前串9佢之餘 再第二次打爆宿儺個胸
係諗緊點樣解救伏黑同時 六眼亦留意到宿儺要發動術式
但五條覺得係垂死掙扎因此不再理會
結果依下就係空間砍
係五條錯愕之際 再由宿儺話當十影死哂就會繼承落術師本人 改寫已刻畫既術式
依一刻終於完成
下一頁既畫面 係五條諗到死咗嗰班
尾二一頁係學生
最後一頁旁白寫五條用放棄反轉術式作代價
將宿儺岩岩刻畫未層穩定術式消除
希望咪玩復活
復活只會更加肉酸
日本有冇大炎上?
有向南向北呢個伏筆,同埋俾人屌到咁
唔復活就真係弱智加肉酸
乙骨個乙字都算係數字黎
都話等星期一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞