[耳機撚] 討論下香港各大耳機店(27)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
535r 升級tg334 好唔好
仲有冇其他選擇
聽開流行曲

Qdc 8系列

試埋雙子
aroma w6 / w12
不過月尾aroma會出幾對新野
之前avshow試過都唔錯
等得既可以試下

aroma前幾對耳機印象都好麻麻
新野有無大改變?
有冇人覺得k10好聽過encore

我,鋁版,encore根本就少提升,真加價,當時隻9單list price仲貴過K10(10單),所以就改少少,將10單個價加返上去....

我覺得katana 好聽過k10 同k10 encore

katana 個feel,真係好正

上次試katana都覺得幾好,未試過k10 encore
仲有冇其他選擇
聽開流行曲

Qdc 8系列

試埋雙子
等得既可以試下

新野有無大改變?

W6唔錯
佢黎緊有對12單同7單都幾好
有公模有cm
Avshow 問過條友話價錢會係貼地
仲有冇其他選擇
聽開流行曲

Qdc 8系列

試埋雙子
等得既可以試下

新野有無大改變?

W6唔錯
有公模有cm

aroma 個啲難唔難推?用zx1 得唔得?
800-1000買um1 2017 ,westone um10定二手se425好?
仲有冇其他選擇
聽開流行曲

Qdc 8系列

試埋雙子
等得既可以試下

新野有無大改變?

W6唔錯
有公模有cm

我用dx200 2.5覺得都唔錯
我唔識分點叫推到
點叫推到8成但推唔盡,好玄妙
我只有啱聽同唔啱聽
仲有冇其他選擇
聽開流行曲

Qdc 8系列

試埋雙子
等得既可以試下

新野有無大改變?

W6唔錯
有公模有cm

我唔識分點叫推到
我只有啱聽同唔啱聽

諗緊535 一下就上咁貴個啲 會唔會有啲癲

Qdc 8系列

試埋雙子
等得既可以試下

新野有無大改變?

W6唔錯
有公模有cm

我唔識分點叫推到
我只有啱聽同唔啱聽

唔會
我簡直後悔之前慢慢上
仲燒錢
一下攻頂(最啱自己口味,唔係指價錢)

試埋雙子
等得既可以試下

新野有無大改變?

W6唔錯
有公模有cm

我唔識分點叫推到
我只有啱聽同唔啱聽

唔會
我簡直後悔之前慢慢上
仲燒錢

記得一開始聽535 簡直覺得好聽到嘩嘩聲 點知而家覺得好唔滿足

試埋雙子
等得既可以試下

新野有無大改變?

W6唔錯
有公模有cm

我唔識分點叫推到
我只有啱聽同唔啱聽

唔會
我簡直後悔之前慢慢上
仲燒錢

記得一開始聽535 簡直覺得好聽到嘩嘩聲 點知而家覺得好唔滿足

欲求不滿是常識

試埋雙子
等得既可以試下

新野有無大改變?

W6唔錯
有公模有cm

我唔識分點叫推到
我只有啱聽同唔啱聽

唔會
我簡直後悔之前慢慢上
仲燒錢

Agger
今日岩岩入手左ie80
之前用緊隻se215想比女朋友
但因為條線壞壞地
有無d平平地(500樓下)既耳機線推薦下?
想要有得play/pause同加減volume既3.5mm線(for iphone)?

其實encore把人聲都好好......雖然冇話特別女毒

encore

但15k買encore我不如真係比多少少上flamenco

flamenco不了

Encore dma有冇得試

好似冇

邊道有得試

不過搵日試埋隻335先

見過let's go Mingo golden ears有
仲有冇其他選擇
聽開流行曲

Qdc 8系列

試埋雙子
等得既可以試下

新野有無大改變?

W6唔錯
有公模有cm

就係w6 同唔記得咩印象幾麻麻
仲有冇其他選擇
聽開流行曲

Qdc 8系列

試埋雙子
等得既可以試下

新野有無大改變?

W6唔錯
有公模有cm

等佢新出果幾對
唔錯
見好多人話 rm 好過 rr
不過可惜遲入坑整唔到cm

比我搞到隻demo返黎 原來rm真係正rr好多

我鐘意舊款18pro多D
不過用緊7pro

巴打隻藍色好靚

仲有冇其他選擇
聽開流行曲

Qdc 8系列

試埋雙子
等得既可以試下

新野有無大改變?

W6唔錯
有公模有cm

等佢新出果幾對
唔錯

對間野嘅調音無乜信心
你用緊佢地啲野?
今日岩岩入手左ie80
之前用緊隻se215想比女朋友
但因為條線壞壞地
有無d平平地(500樓下)既耳機線推薦下?
想要有得play/pause同加減volume既3.5mm線(for iphone)?

換隻e2000/e3000仲好啦

Qdc 8系列

試埋雙子
等得既可以試下

新野有無大改變?

W6唔錯
有公模有cm

等佢新出果幾對
唔錯

對間野嘅調音無乜信心
你用緊佢地啲野?

冇用/曾經持有過
之前想買w6 但冇
又諗過買w12但最後買左雙子
前幾日avshow玩左陣
感覺幾好
利申:持有雙子 velvet v2(比人徵用左 )rosie
其他都係入門級
多口問句
仲有冇人玩k3003
好似唔見有得賣

想問下
用player 播MOOV/spotify 同係電話播 差得遠唔遠 ?

因為我見個D player 都成2,3千蚊

用緊咩耳機?

諗住換 Fiio F9 ,但而嫁用緊215

試埋雙子
等得既可以試下

新野有無大改變?

W6唔錯
有公模有cm

等佢新出果幾對
唔錯

對間野嘅調音無乜信心
你用緊佢地啲野?

冇用/曾經持有過
之前想買w6 但冇
感覺幾好
利申:持有雙子 velvet v2(比人徵用左 )rosie
其他都係入門級

雙子係咪即係qdc gemini?

新野有無大改變?

W6唔錯
有公模有cm

等佢新出果幾對
唔錯

對間野嘅調音無乜信心
你用緊佢地啲野?

冇用/曾經持有過
之前想買w6 但冇
感覺幾好
其他都係入門級

雙子係咪即係qdc gemini?

摩牙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞