[耳機撚] 討論下香港各大耳機店(27)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
聽 女聲 JPOP ,自己用緊300R+IM03,想轉

試左仙女同334,暫時覺得仙女仲好

仲有冇其他推介

毒撚無人理

筆直15K

筆直15k洗撚用公廁咩
Ve5

仲有冇其他推介

毒撚無人理

筆直15K

筆直15k洗撚用公廁咩
Ve5

試完心思思想整返對
試過ve8同335,aaw w900、雙子、jomo flamenco,覺得flamenco全面啲
試過ve8同335,aaw w900、雙子、jomo flamenco,覺得flamenco全面啲

價錢對比分別係?

仲有冇其他推介

毒撚無人理

筆直15K

筆直15k洗撚用公廁咩
Ve5

試完心思思想整返對

其實encore把人聲都好好......雖然冇話特別女毒

聽朋友講flamenco好似真係幾正 好想試
整cm要幾錢啊?
想問下有冇邊部dap 係有usb out?
睇左咁多好似得dpx1 dpx1a 有呢回事
想問下有冇邊部dap 係有usb out otg?
睇左咁多好似得dpx1 dpx1a 有呢回事
想問香港邊度會有武藤金銀鉑線買?
想買條比對Fitear 335DW 用

毒撚無人理
有冇巴絲試過依隻 日前手多多買咗
依家戴緊 隔音比lz70正 用黎旅行粗用
但戴得耐好辛苦

好似局住氣壓咁 隔音太勁咁 好局促 要除一除去舒緩氣壓咁

反而同樣入耳lz70冇咁的事 但連帶會係隔音差少少《佢特登??

攪到我有時粗用時要帶一帶蘋果隻earpod去幫耳仔透透氣
但戴得耐好辛苦

反而同樣入耳lz70冇咁的事 但連帶會係隔音差少少《佢特登??

簡單黎講就係好似透唔到氣咁 耳仔攪到成個人周身唔自在
岩岩係dma落左單整ve8,有排等

我琴日都訂左ve5 起碼11月先有
星期三仲請左半日假搞耳印

睇黎我地隻耳機會係同一批

我四月尾訂,代理話今個星期有

我上網睇好多4月訂嘅都6月尾7月頭到左,點解你咁耐嘅巴打

我上個月訂咗隻ve6xc,DMA同我講個半至二個月到,係咪信唔過 好心急

我隻ve8都差唔多兩個月了 比唔比到你係睇ve個邊 ve個邊d單爆晒咁濟

咁咪姐係有排..... 小弟我已經想打上代理問 btw巴打你隻ve係差唔多二個月先收到定仲等緊?
想問下
用player 播MOOV/spotify 同係電話播 差得遠唔遠 ?

因為我見個D player 都成2,3千蚊

價錢對比分別係?

對對都萬中至二萬頭
[/quote]
有冇聽過咩叫AK connect
吸引....有冇諗過係叫多餘
直接換部dap仲好啦 係要特登帶多兩舊野 仲要個價已經可以玩到更加多好野 [/quote]
用左2年ak都未識用ak connect

聽朋友講flamenco好似真係幾正 好想試
整cm要幾錢啊?

好似16800,想聽晚放工狗衝出去做返對cm 但d記做驚訂完等到佛誔都無聲氣,csa會唔會快啲?

有冇聽過咩叫AK connect
吸引....有冇諗過係叫多餘
直接換部dap仲好啦 係要特登帶多兩舊野 仲要個價已經可以玩到更加多好野

用左2年ak都未識用ak connect

連接同一個WIFI....出街就係用手機SHARE WIFI....
之後部機開AK CONNECT, 手機又開番個APP 會自動認到, 揀番部機...直接library度PLAY歌
但戴得耐好辛苦

簡單黎講就係好似透唔到氣咁 耳仔攪到成個人周身唔自在

之前買左900s聽左排就放左
最近要買耳機
二千樓下見fxa2視聽展14xx就買左

上面有師兄話ue900s 千一仲有ue boom即刻好痛
5年前我買jh13 成萬蚊一隻耳機 有種旗艦/最高級既感覺
仆街而家一萬蚊只係中階cm
下下都要2,3萬一對耳機

價錢方面咪係囉
fitear custom唔差
想問下咁多位巴打
想係DAP聽冷門歌有咩方法
睇啱個部player唔行android
一定要放歌落sd card
但d band唔出名好難搵到無損同音源
想直接係CD拉歌但又搵唔到CD
上過淘寶搵 搵係搵到既
不過 屌佢5蚊一隻碟仲聲稱100%正版
完全唔敢買 有d貴既又怕係假野
係咪真係冇方法?
之前買左900s聽左排就放左
最近要買耳機
二千樓下見fxa2視聽展14xx就買左

上面有師兄話ue900s 千一仲有ue boom即刻好痛

唔痛唔痛 你值得擁有更好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞