[耳機撚] 討論下香港各大耳機店(27)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
想問下咁多位巴打
想係DAP聽冷門歌有咩方法
睇啱個部player唔行android
一定要放歌落sd card
但d band唔出名好難搵到無損同音源
想直接係CD拉歌但又搵唔到CD
上過淘寶搵 搵係搵到既
不過 屌佢5蚊一隻碟仲聲稱100%正版
完全唔敢買 有d貴既又怕係假野
係咪真係冇方法?

當所有方法都搵唔到歌嘅時候 我會去百度 佢入面啲link 可以解決我嘅問題
想問下咁多位巴打
上過淘寶搵 搵係搵到既
係咪真係冇方法?

當所有方法都搵唔到歌嘅時候 我會去百度 佢入面啲link 可以解決我嘅問題

咩band 講黎聽下?
我熟indie 野可能幫到你

我琴日都訂左ve5 起碼11月先有
星期三仲請左半日假搞耳印

睇黎我地隻耳機會係同一批

我四月尾訂,代理話今個星期有

我上網睇好多4月訂嘅都6月尾7月頭到左,點解你咁耐嘅巴打

我上個月訂咗隻ve6xc,DMA同我講個半至二個月到,係咪信唔過 好心急

我隻ve8都差唔多兩個月了 比唔比到你係睇ve個邊 ve個邊d單爆晒咁濟

咁咪姐係有排..... 小弟我已經想打上代理問 btw巴打你隻ve係差唔多二個月先收到定仲等緊?

仲等緊 可能隻雙子到先ve都未到
聽 女聲 JPOP ,自己用緊300R+IM03,想轉

試左仙女同334,暫時覺得仙女仲好

仲有冇其他推介

毒撚無人理

筆直15K

筆直15k洗撚用公廁咩
Ve5

試完心思思想整返對

其實encore把人聲都好好......雖然冇話特別女毒

encore

仲有冇其他推介

毒撚無人理

筆直15K

筆直15k洗撚用公廁咩
Ve5

試完心思思想整返對

encore

但15k買encore我不如真係比多少少上flamenco
路過問下大家...耳機大家會買一手定二手

仲有冇其他推介

毒撚無人理

筆直15K

筆直15k洗撚用公廁咩
Ve5

試完心思思想整返對

encore

香港邊度有flamenco 試

睇你買咩耳機喎

睇你買咩耳機喎

公廁果D買2手都得
成班用一陣唔岩聽放出黎

毒撚無人理

筆直15K

筆直15k洗撚用公廁咩
Ve5

試完心思思想整返對

encore

香港邊度有flamenco 試

D記 crystal

睇你買咩耳機喎

公廁果D買2手都得
成班用一陣唔岩聽放出黎

andromeda算唔算公廁

睇你買咩耳機喎

公廁果D買2手都得
成班用一陣唔岩聽放出黎

公廁咪係仙女座個正名囉

睇你買咩耳機喎

公廁果D買2手都得
成班用一陣唔岩聽放出黎

公廁咪係仙女座個正名囉

想問下咁多位巴打
上過淘寶搵 搵係搵到既
係咪真係冇方法?

咩band 講黎聽下?
我熟indie 野可能幫到你

淘寶cd平可能因為係二手/租cd鋪清貨之類,反而少盜版,你問下個店主咩來源先再決定
1500想買藍牙耳機 唔知咁多位有冇咩推薦
唔洗要真無線

細力一推

睇你買咩耳機喎

公廁果D買2手都得
成班用一陣唔岩聽放出黎

公廁咪係仙女座個正名囉

有太多公廁gen1嘅特點 除咗個bass
1500想買藍牙耳機 唔知咁多位有冇咩推薦
唔洗要真無線

細力一推

出硬件台開po可能仲多人覆

睇你買咩耳機喎

公廁果D買2手都得
成班用一陣唔岩聽放出黎

公廁咪係仙女座個正名囉

白色公廁已經有人放緊

睇你買咩耳機喎

公廁果D買2手都得
成班用一陣唔岩聽放出黎

公廁咪係仙女座個正名囉

白色公廁已經有人放緊

但綠色靚好多..

公廁果D買2手都得
成班用一陣唔岩聽放出黎

公廁咪係仙女座個正名囉

白色公廁已經有人放緊

但綠色靚好多..

查左層塗改液當CK
叫我公廁打手都用唔落

公廁果D買2手都得
成班用一陣唔岩聽放出黎

公廁咪係仙女座個正名囉

白色公廁已經有人放緊

但綠色靚好多..

查左層塗改液當CK
叫我公廁打手都用唔落

岩岩星期日同fd入左會展睇...
我一見到隻野既實物...
我同我fd講話好撚似油左塗改液上去..
個sales塊面黑撚左

睇你買咩耳機喎

公廁果D買2手都得
成班用一陣唔岩聽放出黎

公廁咪係仙女座個正名囉

白色公廁已經有人放緊

收起條2.5 都仲放咁貴有無人接手

睇你買咩耳機喎

公廁果D買2手都得
成班用一陣唔岩聽放出黎

公廁咪係仙女座個正名囉

以前冇追開post,公廁1.0係邊隻?

睇你買咩耳機喎

公廁果D買2手都得
成班用一陣唔岩聽放出黎

公廁咪係仙女座個正名囉

白色公廁已經有人放緊

收起條2.5 都仲放咁貴有無人接手

佢當買左條2.5

公廁咪係仙女座個正名囉

白色公廁已經有人放緊

但綠色靚好多..

查左層塗改液當CK
叫我公廁打手都用唔落

岩岩星期日同fd入左會展睇...
我一見到隻野既實物...
我同我fd講話好撚似油左塗改液上去..
個sales塊面黑撚左

原來不只我一個覺得
個fd仲話會唔會刮走層塗改液會見到綠色
公廁打手表示想喊
本來我係預nova個表面純白色版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞