[耳機撚] 討論下香港各大耳機店(27)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
有冇巴打會去視聽展?

有 好多

例行公事

幾時開波,未聽過嘅?

聽日

年年都有
orion同it03邊隻抵屌啲
聽開男聲

it03 平均d
2對都曾經有

唔該晒巴打
繼黑雀而家出十單銀雀
有冇知 JH Trifi 用咩接口?係2pin cm 定係 uecm?

有冇巴打會去視聽展?

有 好多

例行公事

睇下lego 今年啲特價點先

Target係player 已經太多耳機
P2 黑磚幾時先7字頭

搭單問P2推圈是咪麻麻?

唔記得上次用咩試
淨係知佢個UI smooth到痴線

係啊,推鐵都好好聲
繼黑雀而家出十單銀雀

好似幾靚仔
有冇巴打會去視聽展?

有 好多

例行公事

P2 黑磚幾時先7字頭

搭單問P2推圈是咪麻麻?

唔記得上次用咩試
淨係知佢個UI smooth到痴線

係啊,推鐵都好好聲

上次試無玩盡佢個EQ 所以暫時覺得黑磚好聲少少
有冇巴打會去視聽展?

有 好多

例行公事

P2 黑磚幾時先7字頭

巴打 留telegram 話你知P2邊間7字頭
有冇巴打會去視聽展?

有 好多

例行公事

P2 黑磚幾時先7字頭

巴打 留telegram 話你知P2邊間7字頭

https://t.me/EatCakeGhost
繼黑雀而家出十單銀雀

好似幾靚仔

又一個喺avshow發佈嘅耳機?
新手
Nova配平衡線配x1a 想升級
邊間鋪有audeze個幾隻平板入耳試???

Jaben,右店
3k左右係咪除咗s1 同30r,無其他推介?

終於有人講
除左結他聲好少少之外 我真係聽唔出佢有咩咁特別

guitar聲好?我覺得佢樂器喺同價位極度欠缺競爭力

我意思係佢整體都咁一般嘅情況下 只有結他聲係正常少少

所以就拿拿聲出11?

佢上一隻flagship好多人吹奏

同隻仙女座一樣無啦啦一班人出黎吹奏

仙女係易入口架woo
好多平時唔聽開既人係會鍾意,調音夠大眾

但fxa9呢
我諗唔到有咩理由要比10k買佢

低音表現超強,又唔至於掩蓋左中頻。
但我同樣唔會用1萬買。
不過百貨應百客,實有人鐘意。

Oriolus dp100
繼黑雀而家出十單銀雀

半年前有demo機響大陸出現過,對oriolus 呢個牌子幾有信心。
有冇知 JH Trifi 用咩接口?係2pin cm 定係 uecm?

s1 / 30r 可以等日馬等價 ,30r 1500有找

s1 / 30r 可以等日馬等價 ,30r 1500有找

x5iii
成3k,特價300r 都買到
新手中嘅新新手
想問下各位ching唔玩player的話有無咩耳機推介或者介紹
平時用黎睇戲聽歌打機
歌就乜都聽
諗住慢慢玩上去
我想問下各位ching 隻qdc 5sh 難唔難推? 同埋依隻係主攻d咩?
有冇1k 左右 lightning 耳機推薦
新手一問

如果電腦聽歌睇戲
Pioneer SE-MHR5 定ATH-M50 好呢?

tks
我想問下各位ching 隻qdc 5sh 難唔難推? 同埋依隻係主攻d咩?

qdc 冇記錯隻隻都特別易推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞