[耳機撚] 討論下香港各大耳機店(27)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
召喚e3000嘅各位打手 打算入兩隻 邊度買平?

本身都幾舊水 想平幾多?

ssp 肥仔$420
其實白雪仙係咪打手推公廁太成功
先專登出俾香港
鐵三角有冇改成MMXC插口
諗緊CKR 100 定 SH1551
1551唔同金屬音食有冇唔同

有,銅好L聲,呢個price...流行玩晒,仲好過我隻 noble k10(人聲,仲要平我k10 4倍)同wm1a好match

最平幾錢入手?
街鋪會唔會平d?

3千中
隻HS1551真係好撚正

尋日avshow 都試過 幾正
仲有隻黃黃綠綠色 反而覺得麻麻
不過可能隻色柒 心理影響

黃黃地果隻新品,造出黎果種包圍感好假
藍色果款不錯,係聲薄左d。

我鍾意紅色多d

巴打今日多唔多人
聽日可能陪fd去多次

綠色係1503 尖聲 有啲假
1551cu 先係最正

同t8ie比如何?

1551仲要好撚型
紅色搭金色

識貨

我鍾意紅色多d

巴打今日多唔多人
聽日可能陪fd去多次

1551cu 先係最正

同t8ie比如何?

t8ie高頻出D,但1551cu中頻厚度, 結像度,感情好好,流行(泛ACG)一定係1551cu

ssp 肥仔$420

肥仔即係?

ssp 肥仔$420

肥仔即係?

肥仔開倉,唔洗去深水埗
二千內嘅選擇
Fw02,n3ap仲有冇咩好嘢?
利申雜食+用30r推
銀雀邊度試?賣緊幾錢?

J16 位置
賣18500,樓上有巴打話鐘意
但佢一定未試過64隻u18 d優點全部都講緊隻18
隻銀雀 d聲平既 就好似你配音棒讀咁.....
全體fd+路人一致劣評
Btw 巴打記住試試
全場唯一一隻我嬲到忍唔住要屌的耳機

唉見到個定價我唔玩耳牛好

買耳牛還好,買其他器材燒更多錢

玩耳牛要洗既錢,遠比CM+DAP多好多
amazon jp 既30R做乜又加價
T8000+SR009可以搞到咁蒼白

應該話真不愧係香港ECT?

但sr009 真係好撚正
聽過咁多隻耳機最好聽果隻

我係唔鐘意佢搞到T8000好似用727咁
冇左上次試暖得黎好通透順滑既感覺

你係邊度試?009同「暖」無咩關係

T8k只係727高級版,但ECT 賣四萬八真係買唔落手

Headphone Fes春祭
T8000首發時既STAX檔口
前端係SA11S3 or DA-06/D-08u
我聽個Set係Luxman前端

當時既009係絕對有返D舊STAX既味道既

會唔會前端既影響先會暖 009同t8k都係中性向,所以搞到蒼白唔難

有無試埋BHSE黎對比下
二千內嘅選擇
利申雜食+用30r推

it03

ssp 肥仔$420

肥仔即係?

肥仔開倉,唔洗去深水埗

手機推到底會點

有冇巴打講下

我鍾意紅色多d

巴打今日多唔多人
聽日可能陪fd去多次

1551cu 先係最正

同t8ie比如何?

t8ie高頻出D,但1551cu中頻厚度, 結像度,感情好好,流行(泛ACG)一定係1551cu

我就鐘意1501
換埋條銀銅混編
我只可以話 解除封印
好恐怖的樂器結像力
先專登出俾香港

係campfire個老細黎順手帶d禮物掛...
但我睇完實物企左係度
就好似將仙女表面用塗改液查滿咁
我以為ck版個表面係Jupiter 同nova咁.....
我本來係希望隻色係nova再白d
而家同我整層塗改液
二千內嘅選擇
利申雜食+用30r推

it03

LS200 CKR90
先專登出俾香港

但我睇完實物企左係度
而家同我整層塗改液

白色勁柒
本身隻綠仲好睇
先專登出俾香港

但我睇完實物企左係度
而家同我整層塗改液

隻白雪仙唔知未煲開定點,好吵耳
先專登出俾香港

但我睇完實物企左係度
而家同我整層塗改液

白色勁柒
本身隻綠仲好睇

綠色都唔係特別好,根本隻隻都樣衰woo
不過聲係ok既

ssp 肥仔$420

肥仔即係?

肥仔開倉,唔洗去深水埗

手機推到底會點

有冇巴打講下

即係要去邊度搵肥仔啊

ssp 肥仔$420

肥仔即係?

肥仔開倉,唔洗去深水埗

手機推到底會點

有冇巴打講下

即係要去邊度搵肥仔啊

麥記後巷果度(應該係除非唔係)

ssp 肥仔$420

肥仔即係?

肥仔開倉,唔洗去深水埗

手機推到底會點

有冇巴打講下

即係要去邊度搵肥仔啊

麥記後巷果度(應該係除非唔係)

試下搵

我鍾意紅色多d

巴打今日多唔多人
聽日可能陪fd去多次

1551cu 先係最正

同t8ie比如何?

我就鐘意1501
換埋條銀銅混編
我只可以話 解除封印
好恐怖的樂器結像力

好像好正
依加1551cu打手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞