[耳機撚] 討論下香港各大耳機店(27)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

公廁咪係仙女座個正名囉

有太多公廁gen1嘅特點 除咗個bass

白色公廁已經有人放緊

但綠色靚好多..

查左層塗改液當CK
叫我公廁打手都用唔落

岩岩星期日同fd入左會展睇...
我一見到隻野既實物...
我同我fd講話好撚似油左塗改液上去..
個sales塊面黑撚左

原來不只我一個覺得
個fd仲話會唔會刮走層塗改液會見到綠色
公廁打手表示想喊
本來我係預nova個表面純白色版

老老豆豆...呢550隻好明顯係專登整出黎散之前jupiter收起哂果堆2.5線架啦
港豬心態限量狗衝就實冇死
有無人聽過Final E3000?
補問多樣野...公廁係咪真係好易花??

白色公廁已經有人放緊

但綠色靚好多..

查左層塗改液當CK
叫我公廁打手都用唔落

個sales塊面黑撚左

原來不只我一個覺得
公廁打手表示想喊

老老豆豆...呢550隻好明顯係專登整出黎散之前jupiter收起哂果堆2.5線架啦

點解唔一早送2.5
塗改液 不了
係好易花 我隻公廁已經有白邊甩左漆

白色公廁已經有人放緊

但綠色靚好多..

查左層塗改液當CK
叫我公廁打手都用唔落

個sales塊面黑撚左

原來不只我一個覺得
公廁打手表示想喊

點解唔一早送2.5
塗改液 不了

之前jupiter跟多條2.5就真心抵玩既..我覺得
但之後減左幾百..冇左條線...不了

你屌左公廁幾耐??
我諗緊買全新定2手好
相差成1500蚊...夠我買過條靚小小既線

白色公廁已經有人放緊

但綠色靚好多..

查左層塗改液當CK
叫我公廁打手都用唔落

個sales塊面黑撚左

原來不只我一個覺得
公廁打手表示想喊

點解唔一早送2.5
塗改液 不了

換多幾次線等個mmcx出問題
就可以去ect換對新
不過要等三星期

但綠色靚好多..

查左層塗改液當CK
叫我公廁打手都用唔落

個sales塊面黑撚左

原來不只我一個覺得
公廁打手表示想喊

點解唔一早送2.5
塗改液 不了

之前jupiter跟多條2.5就真心抵玩既..我覺得
但之後減左幾百..冇左條線...不了

你屌左公廁幾耐??
我諗緊買全新定2手好
相差成1500蚊...夠我買過條靚小小既線

半年啦
有無人聽過Final E3000?

講真 樓上果班 有冇聽過綠色同白色有冇分別?

唔夠金耳 唔係幾聽得出
聽 女聲 JPOP ,自己用緊300R+IM03,想轉

試左仙女同334,暫時覺得仙女仲好

仲有冇其他推介

毒撚無人理

筆直15K

筆直15k洗撚用公廁咩
Ve5

試完心思思想整返對

其實encore把人聲都好好......雖然冇話特別女毒

encore

但15k買encore我不如真係比多少少上flamenco

英國整隻encore 749英鎊咋喎差不多個double

唔夠金耳 唔係幾聽得出

人聲有D唔同 綠色果隻人聲再尖D

唔夠金耳 唔係幾聽得出

我又唔太覺wor

唔夠金耳 唔係幾聽得出

我又唔太覺wor

毒撚無人理

筆直15K

筆直15k洗撚用公廁咩
Ve5

試完心思思想整返對

encore

唔撚係掛,universal 都過萬啦
巴打可唔可以比條link睇睇,受唔受香港單?

筆直15k洗撚用公廁咩
Ve5

試完心思思想整返對

encore

唔撚係掛,universal 都過萬啦
巴打可唔可以比條link睇睇,受唔受香港單?

唔夠金耳 唔係幾聽得出

我又唔太覺wor

用定價黎睇,音色應該無分別

毒撚無人理

筆直15K

筆直15k洗撚用公廁咩
Ve5

試完心思思想整返對

encore

15k果隻係Noble K10U encore
749英鎊係ACS Encore

唔夠金耳 唔係幾聽得出

我又唔太覺wor

用定價黎睇,音色應該無分別

分別唔係好大 但係有 btw 換左線分別會大D

筆直15k洗撚用公廁咩
Ve5

試完心思思想整返對

encore

15k果隻係Noble K10U encore
749英鎊係ACS Encore

之前買左900s聽左排就放左
最近要買耳機
二千樓下見fxa2視聽展14xx就買左

上面有師兄話ue900s 千一仲有ue boom即刻好痛

唔痛唔痛 你值得擁有更好

我知兩隻都唔係好
但真係要比係咪fxa2好啲

睇黎我地隻耳機會係同一批

我四月尾訂,代理話今個星期有

我上網睇好多4月訂嘅都6月尾7月頭到左,點解你咁耐嘅巴打

我上個月訂咗隻ve6xc,DMA同我講個半至二個月到,係咪信唔過 好心急

我隻ve8都差唔多兩個月了 比唔比到你係睇ve個邊 ve個邊d單爆晒咁濟

咁咪姐係有排..... 小弟我已經想打上代理問 btw巴打你隻ve係差唔多二個月先收到定仲等緊?

仲等緊 可能隻雙子到先ve都未到

Hihi 我仲要自定artwork,睇嚟應該要上太空

唔夠金耳 唔係幾聽得出

我又唔太覺wor

做咩姐你 你金耳嘛
有冇人覺得k10好聽過encore

我四月尾訂,代理話今個星期有

我上網睇好多4月訂嘅都6月尾7月頭到左,點解你咁耐嘅巴打

我上個月訂咗隻ve6xc,DMA同我講個半至二個月到,係咪信唔過 好心急

我隻ve8都差唔多兩個月了 比唔比到你係睇ve個邊 ve個邊d單爆晒咁濟

咁咪姐係有排..... 小弟我已經想打上代理問 btw巴打你隻ve係差唔多二個月先收到定仲等緊?

仲等緊 可能隻雙子到先ve都未到

Hihi 我仲要自定artwork,睇嚟應該要上太空

qdc落單嘅我開心食花生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞