[耳機撚] 討論下香港各大耳機店(27)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

有冇拆?
幾銀入手
我老豆聽完我對雙子想屈我買

九折,112xx入手加咗500面板
直入雙子,btw個人喜歡8ch把聲

即係117xx入8單?
我老豆聽完我對雙子之後
出去試左8h同live
根住話要買8h

有9折都好喎,整隻cm都正

建議零售價9每拆係咪仲貴過現金價

我直接上大陸訂9800人仔等兩星期就有得拎

都沒咩平到,佢話沒現金價
8ch加咗面板$112xx,佢面板都沒送,得面板減咗百幾

ch正價唔係118xx咩加埋面板500 要123xx喎

會場純8ch$108xx

九折,112xx入手加咗500面板
直入雙子,btw個人喜歡8ch把聲

即係117xx入8單?
我老豆聽完我對雙子之後
出去試左8h同live
根住話要買8h

係指同平時現金價比

即係117xx入8單?
我老豆聽完我對雙子之後
出去試左8h同live
根住話要買8h

係指同平時現金價比

平時現金價 唔係9xxx咩 點都走去鋪頭買啦吓哇?

係指同平時現金價比

我之前問過96-98公模
但有巴打問105都係公模
唔知加左價定條友9up
我當公模98 ,之前問過d記木紋要加$800
咁cm加面板112xx好似平左ddddddd

但肯肯定快過D記拎貨
唔洗比人當狗撚

係指同平時現金價比

我之前問過96-98公模
但有巴打問105都係公模
唔知加左價定條友9up
我當公模98 ,之前問過d記木紋要加$800
咁cm加面板112xx好似平左ddddddd

但肯肯定快過D記拎貨
唔洗比人當狗撚

D記真係 我寧願俾個一千幾百攞快啲
有冇人有玩呢隻野

香港有?

應該冇
聽jpop一流

一直都好想整, 但唔識日文
有冇人有玩呢隻野

香港有?

應該冇
聽jpop一流

唔係just ear
係一個叫AZLA嘅牌子
有冇人有玩呢隻野

香港有?

應該冇
聽jpop一流

唔係just ear
係一個叫AZLA嘅牌子

係咪同AK有關嗰隻?
tg334夾咩player 要人聲前 音場寬少少?
筆直4000左右 求ching解答

我用dpx1 3.5 聽tg334 已好好聲。隻嘢係好易推。

多謝ching 另外仲有冇2.5平衡線推介?
視聽展係咪好多人
想去但怕試野要等好耐
有冇人有玩呢隻野

香港有?

應該冇
聽jpop一流

唔係just ear
係一個叫AZLA嘅牌子

係咪同AK有關嗰隻?

唔知有冇關係
視聽展係咪好多人
想去但怕試野要等好耐

諗諗下都係唔想去
好懶
有冇人有玩呢隻野

香港有?

應該冇
聽jpop一流

唔係just ear
係一個叫AZLA嘅牌子

係咪同AK有關嗰隻?

唔知有冇關係

岩岩search左好似係iriver員工整的
日馬42000YEN 幾靚仔想試
有冇人可以分享下聽感?
視聽展係咪好多人
想去但怕試野要等好耐

琴日試野唔洗等好耐
acoustone hs1551 cu 好正
仲要三千幾蚊咁嘅質素
其實av show有冇耳機賣?有冇巴打去咗?

https://www.facebook.com/hasssh.online/posts/343394342740740
其實av show有冇耳機賣?有冇巴打去咗?

https://www.facebook.com/hasssh.online/posts/343394342740740

有 貴過街價 但可以一次過試晒想試嘅野

香港有?

應該冇
聽jpop一流

唔係just ear
係一個叫AZLA嘅牌子

係咪同AK有關嗰隻?

唔知有冇關係

岩岩search左好似係iriver員工整的
日馬42000YEN 幾靚仔想試
有冇人可以分享下聽感?

算對得起價錢
都算幾清聽樂器,聽pop有啲音染幾好聽
dcfever買二手shure有D驚買到假野
有冇邊度穩陣D
有冇邊度穩陣D

btw 425定535聽流行好D
有冇邊度穩陣D

呢個價位有大把選擇
唔好買shure
有冇邊度穩陣D

呢個價位有大把選擇
唔好買shure

有咩牌子推薦
我淨係識Bose, Shure, ATH, Fender
有冇邊度穩陣D

呢個價位有大把選擇
唔好買shure

有咩牌子推薦
我淨係識Bose, Shure, ATH, Fender

你而家可以揀啦
想狗衝 Onkyo Granbeat! 好多嘢送!但係已經有部 TEAC DAC/AMP........

煩惱中
想狗衝 Onkyo Granbeat! 好多嘢送!但係已經有部 TEAC DAC/AMP........

煩惱中

有乜送
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞