[PS/XB/PC] Street Fighter 6 (4) 成街都係ken

986 回覆
9 Like 3 Dislike
變做戴返頂圓帽成件事好好多
又似返佢師傅
個背脊淫到
癲的 不了
https://youtu.be/A4ZaSEZ7R8U?si=YQhBxhJr0LGjnwqC

震驚日本格GAME界既一戰
真係要掉返轉要跟個11歲細路學野
想問下空對空,如果對手先跳,我再跳+輕拳打中,大家一齊落地,我係正定負?
有冇人入唔到驚 連唔到線上
AKI=新juri。舊juri已經變左賣萌角
新手想問一下

用本田的話, 對手經常跳應該怎應付?

本田沒有下重拳對空, 又沒有無敵的升 ( 得OB 後前拳有無敵 . OB下上腳無無敵 ) 應該點做好
你個濕鳩頭鎚可以對空
對空係睇有冇對空無敵
https://www.streetfighter.com/6/character/ehonda/frame
headbutt
L: Invincible to mid-air attacks from frames 4 - 13
M: Invincible to mid-air attacks from frames 5 - 13
H: Invincible to mid-air attacks from frames 6 - 16

如果手慢想簡單啲可以後跳輕拳
唔好意思想問多個問題

上網睇片人地擋左頭鎚後用輕拳反擊係打唔中本田

但我試好多次人地個輕拳都係掂到我, 想問下係咪改版有改過定係我問題?
headbutt -4但距離遠所以擋完係打你唔到
係咪你headbutt 完撳制伸咗隻手出嚟俾人打
每次中JP當身就勁易hang機
打其他角都無事
有冇人想收Joystick?
想轉用Hitbox放左原本隻掣佢
https://m.price.com.hk/product.php?p=478997
有意留TG,呢隻黎
頭鎚
立重拳
其實打本田係冇得跳
有冇人用過拳霸hitbox 好唔好用
真心想問,唔係假膠
自己學上手學到好頹,有無勁嘅巴打可以開班教我
當私補咁每星期上1,2堂,俾返錢你

有嘅話麻煩話我知,我哋再交換聯絡方法
巴打想學咩
我都教緊幾個朋友玩 唔差在教埋你
唔收錢的 你留個聯絡方法有咩隨便問
鬥魚邀請盃
頭三都係jp
angry birds都唔夠揪比人0-3
可唔可以跟埋 新手想學嘢
教都要睇你本身咩程度 金牌以下都係練下combo 再勁d要識得咩時候用咩拳腳
可以入discord好多人都好肯教人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞