[PS/XB/PC] Street Fighter 6 (4) 成街都係ken

986 回覆
9 Like 3 Dislike
44 66指令入得快啲
【地伏盃】SF6 - Nov 2023

今個月嘅月賽又嚟,仲有少少改動需要大家留意一下

12 Nov 2023(日)20:00

冠軍:HKD$250
亞軍:HKD$100
季軍:HKD$50
賽後將會抽出*三位*完成所有賽事的選手並送出HKD$50!

雙敗淘汰制;總決賽及季軍賽搶三;其他搶二

=========================

先講改動:
1. 以前係只有總決賽搶三,今屆開始就係總決賽同季軍賽都會搶三
2. 本來抽獎只有兩位,不過因為去屆亞軍 Saiaskia 獻出獎金,所以今次抽獎人數變為三位!

再講少少「主辦的話」:
多謝金主爸爸!上屆有 天次 大手贊助,今屆有 Saiaskia 拎返自己份獎金出嚟;若果之後都會一直收到各位嘅支持,除咗要嚟cover返個cost,希望可以令個比賽「自給自足」咁營運落去之餘,都會盡量加碼落去獎金/抽獎到,提高大家嘅參加意欲得嚟都玩得開心啲

其實除咗常規月賽,本來我係打算搞多啲花臣嘢,始終花臣同花生對香港人嘅吸引力係大啲,所以都想利用我由Rainbow Six時代就搞開比賽嘅長久經驗,整多啲嘢畀大家玩
如果各位有咩idea嘅歡迎提出,可能打完地伏盃之後仲有個搶十可以睇,或者額外開多個特色賽事出嚟畀大家參與下等等都得

另外我位admin Donming喺今次月賽個日子唔得閒,誠徵一位admin幫手喺Discord / Twitch度吹雞,同埋update下Challonge bracket同埋處理臨時替補事宜

感謝各位街霸友一直支持🪶
今屆報名連結: https://challonge.com/tournaments/signup/5Pg7oTXJNc
Top 8 有3個HK
第三個邊個?
今次搞咩連hb都打到咁後
[url]https://www.youtube.com/live/H4f5qMZJ53Y?si=5tCOmNWbKQ2C_umW
[/url]
先睇TGU 7點再睇法國官方白金線下賽 兩個比賽都有香港選手
Chris Wong 讓2追3入決賽
最近兩場大賽已經證明左香港頂層高手既實力已經係世界級,
就睇下行唔行得到去最後一步
做乜鳩?
有人衝上台
CW勁撚到
恭喜晒, 終於冠軍喇
贏左
CW
第一個冠軍
最後個差D心臟病發
CW 就係我大佬
恭喜CW
Chris Wong贏咗好感動,比賽重開之後節奏俾人打亂曬
CW
cw
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞