[PS/XB/PC] Street Fighter 6 (4) 成街都係ken

986 回覆
9 Like 3 Dislike
cw勁抽
cw勁到
今年最精彩既grand final
實至名歸
CW
講精彩點都係evo果場啦
CW
cw一來自己人,二來先輸3場落loser,打到last round再timeout贏
我個人覺得好睇過evo grand final
本身2:1喎 邊係last round
不過依啲好主觀 最緊要係cw贏左就得
點解贏左都好似冇咩表情咁
呢個要嚟畀啲未必太留意街霸嘅朋友仔睇
如果大家身邊有朋友想知嘅可以畀佢哋睇下究竟香港player 有幾癲

https://www.instagram.com/p/CzTB3GIyjB_/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
好大對比
我以為自己留言唔記得咗….
Uk cpt champion aki
HOLOLIVE班VTUBER開始推緊SF6...
你話唔係工商都無人信...

初初得狗同獅就話可能係玩GAME試下,
跟住兔入坑仲可以話拉到人試新野

而家一班人入坑, 全部都係新手試玩,
似乎CAPCOM真係搵COVER推...
要工商洗唔洗成班都玩
應該係佢地發覺玩sf有流量先玩
見到座長, 團長, 公主, AKIROSE, MERU, 巧可都開始玩...
好似IRIS都有...

其中有幾個以佢地印象同埋以前玩過既遊戲都好難想像到...
towa尋日都開始玩

486已經白金3
暫時公開既RANK最高係咪486白金3?

見到死神都有玩...
狗好似升上白金就停咗
獅白睇CR時好似仲係銀
兔田係金
其他人大部份都係新手
https://youtu.be/mXK2OOJKO_c?si=wfPO3b9ZPUfswWqI

ガチくん 解釋左點解 Chris Wong 會贏到冠軍,
理由就係受惠於街霸6既網戰環境, 香港連到去日本冇乜 LAG,
所以同海外之間既交流變得多左, 結果就令到整體既技術水平提升,
實際上 Chris Wong 贏左比賽之後既訪問都有講到 I have Moke
同ガチくん之間既交流亦有唔少
有時連日本順過連中國
連中國人成日都第一舖贏,第二舖就開始黃線然後就打撚到我仆街
我成日覺得有MOD可以用黎影響網速, 一有不利就開
有時卡卡下會影響到對手...

不過呢D可能係我呢D渣渣輸咗用黎講比自己聽既借口啫
真係唔知,但打中國人係特別多呢種情況
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞